|
Стефан Влахов Мицов |
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам Знам - тој очи ви отвори инаку уште жирафа немаше да видите
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кумановошефе - помогни таму во викито да ги средат етимологиите |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто - точни се,Куманите придонеле за името,а како придонеле е долга проказна еднаш ја пишував ме мрзи пак
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шефе, гледам праисториjaта исто требе да се среди
и ова со Алекс и татко му во средниот век без некоj доказ нема како да помине Изменето од да бе - 18.Ноември.2009 во 19:29 |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе си ја исчистил дилемата во книгата, јасно напишал од каде е татко му, од каде мајка му, дури и за нивните потекла. Мајка му е Македонка,тука дилема нема. Изменето од Македон - 18.Ноември.2009 во 19:40 |
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jас исто така му сум фен на Вицов ама ме разочара днеска. и минатата недела исто така
|
|
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во недела Мицов не пишува сигурно мислиш на среда |
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среда, во право си - lapsus lingve
|
|
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval
|
|
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Требе да го поканиме на форумот! Коj e согласен на културна дискусиа?
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aко живееш во Софија, покани го тука ( ако и тој живее во Софија ). Ете, сега знаеш и малку македонски, ќе проговориш некако, па ќе го поканиш. Изменето од Македон - 18.Ноември.2009 во 22:48 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонец, Бугарин, Влав, Куман, Егеец... врана, жирафа, фен за сушење коса, праисторија...
И што било заедничко за сиве овие поими - темата Стефан Влахов Мицов Море кога ќе ве подберам сите, никој ништо не напишал за текстот, го утепавте човекот од оговарање |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има намера Анастасеа и тоа голема намера да се привлече човекот тука на плукачка дебата од оние кои баш поради него прв пат во нивната национална историја со свои национални очи видоа жирафа.
Абе мака е тоа |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море каква плукачка дебата, гледаш како го чуваме Мицов - модератори, администратори... не смее влакно да му фали од глава
|
|
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене да ме иземеш од подбирањето, јас постирав што самиот си напишал за себе! |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |