![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 681> |
Автор | ||
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sunny ma kako ne pominuvam , jas ve zirkam zad zavesa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
aha zirkac eden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() se nadevam deka ke te vidam vo poskoro vreme, ako ne drugo bar edno tortice od tebe da kasnam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz i za site drugi .... ajde koj e za kafe ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
ups, nekoj mi go ukrade kafeto, go snema
![]() ![]() ![]() ![]() ajde eve uste po edno ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Како си бе сонце?
![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
Eve milo se pletkam niz forumov
![]() Ti kako si mi? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Арно Сани никако да се најдеме на форумов.
Ти како си? Здраво Анита ![]() |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
zdravo fiks
![]() valeta kaj i da si ![]() |
||
![]() |
||
|
Anitce
![]() ![]() ![]() ![]() posluzi se milo so kafence, iraj koe sakas ![]() ![]() Fiksic ti kaj pobegna? Ni kafeto ne mi go proba ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Го пробав немај гајле
![]() |
||
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
а мене никој не ме послужи со кафе?
само црно кафе не пијам ако можи макијато за мене? |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Изменето од volkswagen - 18.Ноември.2009 во 20:56 |
||
![]() |
||
|
cuk, cuk... ima li nekoj?
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |