|
Што сте во хороскоп? |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха. Колку си само во право. Имам еден сосед, водолија, кој еден ден фрла столови ниоз прозор а другиот ден смирено носи пипер од пазар и прави ајвар во двор. Не се сите такви екстремни и енциклопедиски случаи, но одговара најдобро на описот. Воздушен знак, површни емоции, не страда многу многу, и крајно непредвидливо однесување, крајно...(освен ако нема асц. во фиксен и месец и др. планети). Изменето од maria_magdalena - 15.Ноември.2009 во 00:16 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
површни емоции? не би рекла... а ако е човек дупла водолија? чек да проверам во наталната карта |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Провери, затоа реков “(освен ако нема асц. во фиксен и месец и др. планети).“
Секоја натална карта е уникат, во спротивно ќе имаме само 12 типа на луѓе, односно 144 ако се земе подзнакот односно 12 на трета ако се земе месечината, што е сепак малку. Но овде збориме за типичниот претставник на еден знак, оној, енциклопедискиот егземплар. Водолија-тип на Уран, како мојот комшија, дури и физичките карактеристики се типични. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проверив... дупла водолија, со месечина во девица, мерк*р во водолија, венера во стрелец итн... а кои се фиксни знаци?
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Navistina? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Близнаци
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lav
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jarec
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рак
|
||
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Риба
|
||
Љубов и само љубов
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oven
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I'm a Fish and I'm proud to be one.
Јас сум Риба и се гордеам што сум таков знак. за подзнак незнам и не ме интересира :!: |
||
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ракче
Ракот кој е оставен од својата љубов е многу разочаран од животот.Се повлекува во себе и постојано се навраќа во времето кога бил среќен.Тогаш неговата љубов може да премине во омраза и да се насочи кон пороци, како на пример алкохолот, ама тоа е така се' до следната љубов.И ракот тогаш повторно почнува да сонува,препуштајќи се на љубовната игра во која ја наоѓа својата емотивна храна.Ракот најдобро се сложува со водените знаци од хороскопот како скорпијата и рибата.Иако ретко ги откриваат своите вистински емоции, раковите неможат да живеат без љубов.Особено се грижливи спрема партнерот, го опсипуваат со подароци, а најчесто својата љубов ја искажуваат преку нежни милувања и шепотења.Раковите се меѓу последните романтичари во хороскопот.Иако отпрвин срамежливо, сепак начинот на кој се додворуваат е исполнет со чувство на фантазија.По природа се верни и чувствителни и се како создадени за брак. стварно се пронаоѓам во ова |
||
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Proverete kolku si odgovarate so vashiot partner spored horoskopskite znaci!
http://horoskop.hr/online-astro-par/ |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |