![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 563> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posto vo 9 vek vi ja donesov za poklon |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
и сега он нема кирилско писмо ли?Штета.
А зошто не си спушти од нет такво писмо?
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Тема: Што би и направиле на личноста над вас?
seljak chuvashki, za da bidam pismen, ne treba da menuvam font, ali te razbiram, ti da ne menuvas tvojot domestic font, bi izgeldalo ovaka a?? CÜS OLLUM HÜRRIYET CHUVASH MONGOLIK ORTAK ![]() Изменето од LouWeed - 18.Ноември.2009 во 15:55 |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Би го прашал Што е толку арогантен кон емил???
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi go
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ќе ја прашам она ли е на сликата
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bi ja ...razmrdal malku.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Би ја .... личноста над мене
![]() никој во риал ворлд не е над мене туку до мене ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bi go nauchil da bide pojasen....koga vekje doshol tuka!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
bi mu dal druga sapka
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
би го прашал како е?Одамна не сме се читали со него .
|
|
![]() |
|
kiknik ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
bi go pokanila na kafe
![]() |
|
![]() |
|
би и кажал благодарам и да ja прашам од каде е.Да знам каде да доjдам?
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
bi go prasal kako e denes
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |