|
Како да ја направите среќна својата жена |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ni lanec. neka moca na terasa
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:31 |
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so dobro postovanje
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno sakaj ja.....
Изменето од zezok - 18.Ноември.2009 во 00:27 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едноставно..само обрнете и доволно внимание и сакајте ја...не треба ништо повеќе
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да дојдете кај мене на пракса.....
Изменето од ninja_34 - 18.Ноември.2009 во 00:46 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nemozete vie ...Pustete ja kaj mene ...Jas ke ja napravam presrekna
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Измијте и ги садовите после ручек, направете и доручек и кафенце од сабајле. Ќе се најади и ќе продолжи да спие, па Вие слободно измијте ги повторно садовите
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Napravete ja bogata vdovica.
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mieme sadovi zaedno,i poleka poleka pocnuvam da ja zakackam i mackam so sapunica,ja navodenuvam celata,i cekor po cekor malku po malku mienjeto sadovi preminuva vo nesto sosema drugo,nesto sto moze da ja napravi srekna,navistina srekna...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На враќање од работа размислувам кои се домашни обврски ме чекаат кога ќе си дојдам дома. И види изненадување, на врата ме пречекува сопругот кој го средил хаосот од претходниот ден. Си мислам во себе - А да не ми е роденден денес Ма неее, до роденденот има уште 9 месеци. Хммм, изгледа ќе ми признае дека се смувал со колешката од работа Но не е ни тоа, последните месеци не отишол ниту на едно "деловно патување". Таман тргнав накај кујната да спремам нешто за јадење кога гледам на масата нарачани две пици, а во фрижидерот изладено вино. Добро, му велам, мора да има некаков повод кога ме дочекуваш вака дома. Да има ми вели тој, тоа ти е фала за она што ќе го направиш за мене во креветот
Мал инпут и креативност од моја страна за тоа што би ја направило жената среќна. |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |