![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 193194195196197 346> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдтк ......... до моментот кога ќе почнеш да гледаш ѕвезди
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдтк...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдтк ... ко се задњи смеје , најслаѓе се смеје
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
sdtk: aj ne mi prai takvi muabeti,, treba da porabotime na vrskava.Kazi mi so treba da napraam ,ke go napraam naprai i ti sto treba i aj da zavrsime so fazava
![]() ![]() ![]() PS:i aj kazi i na sestra ti koga sum kaj tebe neka zatvara vrata od wc dodeka se tusira ![]() Изменето од kapo - 17.Ноември.2009 во 07:09 |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk...promenliv kako vremeto
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
s.d.k.deka nemash nekoja jaka konk*rencija
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ma jasno mi e toa ,tuku drugo me maci...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
сдтк ........... биди сериозен
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдтк ............. ИСПРАЗНИ ГО БОКСОТ
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SDTK totalno me razochara....
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ima samo mesto za edna!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдтк .... за една кога немаш срце како
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....eeeeeee,kolku samo raboti sakam da ti kazam!a tebe nemaaaa...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Изменето од zbunet - 17.Ноември.2009 во 19:32 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 193194195196197 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |