|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | |||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Посебноста на жената се гледа во три нешта кои само ТАА може да ги направи-од ништо:
1.салата 2.шешир 3. кавга. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1. odgovara na prasanje so prasanje
2. pravi kolekcija na cevli 3. ne slusa so e kazano nego kako e kazano 4. ne znae da cita karti 5. misli deka kapak od vc skolka treba da e spusten 6. ..........ima dosta no ne mi se pisuje povekje |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mazot koj ja saka... Ili seto ova u mnozina
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sharmot koj zrachi....
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дефинитивно ..........
|
|||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mazot koj zivee vo nea
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nejzinata zenstvenost i neznost
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам кратка коса... и што правиме сега? Или не сум посебна (ова ме потсеќа на онаа саламата што ја викаат “посебна“) Или дефиницијата ти е за апдејт |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова е многу интересен податок и мислење кое владее помеѓу мажите дека женските со кратки коси се помалку женствени
Имено долгата коса многу често се поистоветува со женственоста.
Бидејќи со години носев многу кратка коса, еве вака ко Анастеа ,( и сега не ми е долга до под уши) многу често добивав критики од типот (и од машки и од женски) „ Зашто се шишаш вака кратко ко мушкоданка некоја, а баш си убава, што не си пуштиш коса да заличиш на девојче„
Ееееј замисли ти се молам Синоним за женственост-Долга Коса а дали ти прилега, тоа нема врска.
Во мојот свет кратката коса ја симболизира мојата слободна воља.
Можеби најчесто женските со кратки коси се доживуваат како агресивни и премногу отворени.
Кратка коса е за храбри, самоуверени жени. Да живее кратката коса
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eeeej... sinonimi, sinonimi... nasekade, pa i tamu kade shto mislime deka gi nema. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I pak -
Ocite so koi ja gledam... |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да,погледот на мажот ја прави секоја жена посебна
што може да направи еден поглед не може ни добра кола,ни длабок џеб ни армани одело... |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zavisi od pogledot ....dali e na masa ili na Semafor |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Seto materijalno ni e nametnato.
I sto e materijalnoto? Kup predmeti, koi mislime deka ni se potrebni... A sekoj den ni nametnuvaat novi i novi... Namesto da se zivee zivotot, se trkame koj pobrzo kje stigne do - predmeti. A nivnoto poseduvanje ne pravat vredni i dostojni vo ocite na drugite. Kup gluposti. |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |