|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 233234235236237 256> |
Автор | |
Буги
Група Регистриран: 16.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш на политичариве во преговориве играат супер? абе Гујо уше вечер го менува името ама му се седи на власт и мислам дека малце му прпа да не се собере народ и да го запали собранието - што ја мислам не е сериозна работа али како и да е ќе биде интересно |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дека ке биде интересно се согласувам ама сепак мислам дека Грујо нема да го продаде името,барем до сега можеше ем да го продаде ем да се нафатира со кеш-Да политичарите наши супер играат,се караат нон стоп а всушност искача дека нема мењавање на името,плус и албанците ги вклучија во играта така да мене ми иэгледа на супер тактика
|
|
Буги
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
албанците освен закани за тоа дека ќе тргнат по свој пат и освен давање рокови до кога да се реши не сум слушнал ништо друго...ако ние очекуваме нешто од немакедонците во оваа држава тогаш можам само едно вакво жолто човече да ставам
јас највеќе мислам дека на Гујо му е страв од народот пошто ако го смени името никој не му гарантира безбедност во државава ама незнам само од што се плаши во Македонија не постојат ултранационалистички дрвижења кои может нешто посериозно да направат при случај на менување на името... ќе пушти 5000 специалци пред собрание и чао пријатно |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ООООООО па ти си површен,дури сега приметив иэвини,се сомневаш во омраэата на Албанците спрема Грците - да да се сомневаш-ти Грујо гледај го како сакаш но до сега му успева со муабетот па понатака ке видиме
|
|
Буги
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
омразата на македонските албанци кон Македонците е поголема од онаа кон Грците верувај Изменето од Буги - 16.Ноември.2009 во 04:06 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не само што не верувам туку и энам дека не е така,тоа што тебе ти увиле туркомонголите во глава е друг муабет
|
|
Буги
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах е како не е така зарем не ги гледаш албанците како се однесуваат кон ова? кажи ми што добро албанците направиле за овој процес и што очекуваш да направат? да ги повикаат своите емигранти во Грција да се дигнат поради тоа што нас името не ни го признава Грција?? мене никакви туркомонголи не ми увиле ништо него гледај ја реалноста и заборави на некоја корист од албанците од нив само проблеми може да очекуваме ништо друго |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас од Албанците до сега видов само поддршка на Македонската страна,и дури некои Македонци повеке се бунат на самата дипломатска дефанэива или офанэива отколку Албанците.
И дека ТуркоМонголите ти увиле у глава се поэнава од проста причина што гледаш проблем во поддршка,ништо друго |
|
Буги
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако мислиш за Бугарите незнам каква врска имаат они во ова која е таа подршка од албанците? тоа што се мирни и што Ахмети кажа дека стои позади решение кое нема да ги повреди чувствата на неговите македонски сограѓани?? хехеее |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Бугарите се ТуркоМонголи,барем според нивната државна историја
Зар тоа не е поддршка од Албанците,до сега да сакаа 1001 проблем ке направеа |
|
Буги
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
монголи? никаде не се тврди дека се монголи хех албанците не прават проблем бидејќи и сами знаат дека не е време но еве ќе видиш во блиска иднина што ни готват браќата албанци |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не се Монголи,нели се големи предци на Атила
Сепак во моментот се по пријатели и од Бугарите и од Србите и од Грците,единствено проблем со нив немаме(моментално) |
|
Буги
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Атила нема никаква врска со Бугарите а со Унгарците проблемот со албанците секогаш е присутен само што во моментов не е толку гласен но во иднина тој проблем ќе биде огромен |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако биде проблемот подоцна со Албанците,битно да расчистиме со Бугарите,Грците и Србите прво па со нив ке реиме на крај.
Инаку Атила Бугарите го присвојуваат како предок на нивниот хан Кубрат не им го давам јас |
|
Внеси реплика | страница <1 233234235236237 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |