|
Никогаш не речи-никогаш... |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докажано правило.....без исклучок....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе (се осудам да) кажам никогаш... и тоа 2 пати.... никогаш.... никогаш... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
верувам...зашто тоа е реалноста...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море требало и трет пат да кажам НИКОГАШ... Тоа требаше да ми текне порано.... |
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не вели никогаш,освен понекогаш |
|
faster then light :D
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не вели никогаш, никогаш не вели засекогаш, затоа што не знаеш што ќе биде некогаш.............. Не врти се назад, тоа поминало. Верувај во она што иде и речи, ај добро ќе биде...! |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekojdnevna izreka sto ne me dopira...samo ve citam...
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има луѓе кои честопати велат никогаш, а тие се оние кои честопати и се предомислуваат
Има луѓе кои ретко велат никогаш, а тие се оние кои ретко и се предомислуваат |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум погрешила (кардинално) во проценка на човек. Никогаш не сум пропуштила да се извинам, кога знам дека сум згрешила. Никогаш не практикувам да носам избрзани заклучоци за луѓето. Никогаш не кукам за минатото, од аспект: вака требаше, онака требаше... Никогаш не сум имала намера некого свесно да повредам, да боли или да се одмаздувам за нешто. Никогаш не сум била на некои места кои сакам да ги видам. Никогаш не сум сретнала идеален човек, без ниедна маана. Никогаш не сум сигурна, дали сум се научила од грешката или пак ќе ја повторам. ... Никогаш не велам никогаш. Освен во минато (свршено или несвршено) време. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа твоj мудрости ли се ? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се мудрости, ама се мои. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и да речеш што?
Пес рекол,пес одрекол Исто ти се фаќа
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |