IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што ја прави жената посебна...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ја прави жената посебна...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 18>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 22:02
Посебноста на жената се гледа во три нешта кои само ТАА може да ги направи-од ништо:
1.салата
2.шешир
3. кавга.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 23:30
1. odgovara na prasanje so prasanje
2. pravi kolekcija na cevli
3. ne slusa so e kazano nego kako e kazano
4. ne znae da cita karti
5. misli deka kapak od vc skolka treba da e spusten
6. ..........ima dosta no ne mi se pisuje povekje
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 12:37
Mazot koj ja saka... Ili seto ova u mnozina
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2009 во 09:08
sharmot koj zrachi....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2009 во 10:48
Originally posted by brza brza напиша:

glup muz....so dlabok djep!намигнување

дефинитивно ..........
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2009 во 12:03
mazot  koj   zivee   vo  nea
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2009 во 09:58
nejzinata zenstvenost i neznostсреќа
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2009 во 03:05
Originally posted by Ljuboven_Muskul Ljuboven_Muskul напиша:

zenata ja pravi posebna toa sto ima dolga kosa a kratok um

Јас имам кратка коса... и што правиме сега?размислување
Или не сум посебна (ова ме потсеќа на онаа саламата што ја викаат “посебна“хи,%20хи...)
Или дефиницијата ти е за апдејт ма%20ајде

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2009 во 11:30
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Јас имам кратка коса... и што правиме сега?размислување
Или не сум посебна (ова ме потсеќа на онаа саламата што ја викаат “посебна“хи,%20хи...)
Или дефиницијата ти е за апдејт ма%20ајде

Ова е многу интересен податок и мислење кое владее помеѓу мажите дека женските со кратки коси се помалку женствениизненадување
Имено долгата коса многу често се поистоветува со женственоста.
Бидејќи со години носев многу кратка коса, еве вака ко Анастеа ,( и сега не ми е долга до под уши) многу често добивав критики од типот (и од машки и од женски) „ Зашто се шишаш вака кратко ко мушкоданка некоја, а баш си убава, што не си пуштиш коса да заличиш на девојче„
Ееееј замисли ти се молам Синоним за женственост-Долга Косазбунетост а дали ти прилега, тоа нема врска.
Во мојот свет кратката коса ја симболизира мојата слободна воља.
Можеби најчесто женските со кратки коси се доживуваат како агресивни и премногу отворени.
Кратка коса е за храбри, самоуверени жени. Да живее кратката косагубитникзадоволство
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2009 во 15:52
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Јас имам кратка коса... и што правиме сега?размислувањеИли не сум посебна (ова ме потсеќа на онаа саламата што ја викаат “посебна“хи,%20хи...)Или дефиницијата ти е за апдејт ма%20ајде

Ова е многу интересен податок и мислење кое владее помеѓу мажите дека женските со кратки коси се помалку женствениизненадување

Имено долгата коса многу често се поистоветува со женственоста.

Бидејќи со години носев многу кратка коса, еве вака ко Анастеа ,( и сега не ми е долга до под уши) многу често добивав критики од типот (и од машки и од женски) „ Зашто се шишаш вака кратко ко мушкоданка некоја, а баш си убава, што не си пуштиш коса да заличиш на девојче„

Ееееј замисли ти се молам Синоним за женственост-Долга Косазбунетост а дали ти прилега, тоа нема врска.

Во мојот свет кратката коса ја симболизира мојата слободна воља.

Можеби најчесто женските со кратки коси се доживуваат како агресивни и премногу отворени.

Кратка коса е за храбри, самоуверени жени. Да живее кратката косагубитникзадоволство

Eeeej... sinonimi, sinonimi... nasekade, pa i tamu kade shto mislime deka gi nema.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2009 во 00:26
I pak -

Ocite so koi ja gledam...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2009 во 00:31
да,погледот на мажот ја прави секоја жена посебнатрепкање
што може да направи еден поглед  не може ни добра кола,ни длабок џеб  ни армани одело...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2009 во 00:35

Zavisi od pogledot ....dali e na masa ili na Semafor плазењеплазењеплазење

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2009 во 00:35
Seto materijalno ni e nametnato.
I sto e materijalnoto? Kup predmeti, koi mislime deka ni se potrebni... A sekoj den ni nametnuvaat novi i novi... Namesto da se zivee zivotot, se trkame koj pobrzo kje stigne do - predmeti.
A nivnoto poseduvanje ne pravat vredni i dostojni vo ocite na drugite. Kup gluposti.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.