IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Со чиј благослов се случи 2001?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со чиј благослов се случи 2001?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:20
Originally posted by WhitePride WhitePride напиша:

Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

јас пак мислам дека поголем проблем е крадењето под партиска закрила во име на “ патриотизмот “ ..........

патриоти се тие шо од срце се бореја за МАКЕДОНИЈА во 2001
еден бев и јас од нив значи Грујо и Бранко не ги признавам ја дури бев Тетово и секој ден ми беше живото изложен на опасност тие беа на Халкидики си ги сунчаја газината!

кој тоа збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:24
ајде да се вратиме на темата ........... дали стварно е бц виновен за 2001 - та ? ...........
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:25

ајде да се вратиме на темата ........... дали стварно е бц виновен за 2001 - та ? ...........
toa nikogas nema da se znae
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:29

јас мислам дека таа година и македонците и албанците испаднавме тешки гуски ........ и тоа без свое знаење .... си поиграа со нас а и уште се поигруваат истите кои тоа го сторија и таа година ........

Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:32

јас мислам дека таа година и македонците и албанците испаднавме тешки гуски ........ и тоа без свое знаење .... си поиграа со нас а и уште се поигруваат истите кои тоа го сторија и таа година ........

Takov ni e mentalitetot " balkanski " ne mozeme sami da se razbereme i da gi resime problemite , pa sekogas barame " posrednici " kako sto e slucajot so grcite
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:34
тоа е веќе друга приказна ......... мака ми е само што на крај ќе испадне како во онаа народната . двајца се караат , третиот користи ........ и не вели не намигнување ...........газење%20од%20смеење
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:35
За Македонците дека испаднаа гуски тоа е точно но албанците неэнам эошто испаднаа Гуски,тие победија во војната,си го добија тоа што го бараат и еве продолжуваат во војната и понатака да победуваат,додека Бранко сеуште лесно се поткупува тие владеат со поделените Македонци
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:36
аман бе веќе со тој бранко ..... збунетост

Изменето од Анастеа - 18.Ноември.2009 во 14:42
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:38
Сега и се эаколна во банковната сметка дека ке си эамине од јавниот живот доколку иэгуби од Грујо - эначи на АЛСАТ не бев јас водител и не го поканив јас на емисија

Изменето од Анастеа - 18.Ноември.2009 во 14:43
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:41
се чудам,абе овој Бранко,шо човек ќе да беше...каква глупост да се направи-Бранко ја направил
а и овој народ наш,шо народ ќе да беше па верува дека се некој друг е крив?
и кога е во позиција и кога е во опозиција-Бранко па Бранко
толку ли Грујо е глупав па го остава Бранко да му прави сопки?
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:44
шарло е умен ........  ги тера послушниците  да мислат дека бранко е виновен за да не се некој не дај боже посомнева во нешто друго голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:46
Па нормално - да си во толкава предност не е само да имаш голема сметка,добар костум,часовник и да пиеш виски
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:48

кој беше таа 2001 - ва на власт ? ...... бранко или “ војводата “ во кој се колнеа истите кои сега се колнат во возљубениот збунетост

Изменето од Анастеа - 18.Ноември.2009 во 14:43
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:51
Па не пукаа тие на власта - и сепак Бранко со своите успеси пред 2001 многу јасно даде до энаење дека ке има конфликт

Изменето од Анастеа - 18.Ноември.2009 во 14:44
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.