|
Која грешка не би му ја простиле на дечко |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
LORENA
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Ноември.2009 во 21:34 |
|
izneveruvanjeto - se prostuva kolku da kazeme deka NE bi mu prostile pak pagame na tie finti :)ama sto e to sto ke ve vadi od takt
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova demek samo vie nas da ni prostite? A vie ne izneveruvate? A nie na vas???
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Omar,relax....Lorena samo kaza shto ne bi prostila,pa site sme razlichni ,neli?
Eve i jas ne prostuvam neverstvo ,lagi ,lazni vetuvanja.... A shto e kaj tebe neprostlivo? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne Ren bash relax go kazav ova, voedno i sugerirav malce da go izmeni naslovot da ne se cuvstuvame nie deckite diskriminirani.... I jas potpolo se soglasuvam so tebe neverstvo i lagi se pricina taa da ne dobie vtora sansa... Изменето од Omar - 13.Ноември.2009 во 22:07 |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne stanuva zbor za diskriminacija,vakvi sklonosti imaat dvata pola,no nekoj moze da premine preku ovie raboti i da prosti ,a nekoj ne,bez razlika dali e toa posilniot pol ili ponezniot.
I drzi se do stavot shto go imash,ako nekoj ne te/me pochituva ne zasluzuva vtora shansa |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lagi i nepocituvanje na licnosta
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не знам дали има нешто што повеќе може да ме извади од такт од изневерувањето. И не ти ја сваќам ич реченицата, со која ја имаш поставено темата. Се простува, па не се простува... |
||
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Простуваме за да му кажеме на партнерот дека нареден пут нема да не изневери. али истото се дешава...lol не контам, озбилно |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne taka marija ,prostuvame za da mu kazeme na partnerot deka nareden pat ako se sluchi ,nema da ne IZNENADI
|
||
|
||
marija-92
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas taka ja razbrav Lorena
|
||
|
||
marija-92
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи ги простува неверствата кои знае дека ќе се повторат...
Аххх.. |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ahh Lorena ,Lorena.....kje te karam vo imeto na zenskiot pol
|
||
|
||
LORENA
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не знам дали има нешто што повеќе може да ме извади од такт од изневерувањето. И не ти ја сваќам ич реченицата, со која ја имаш поставено темата. Се простува, па не се простува...
NE KAZAV SE PROSTUVA PA NE SE PROSTUVA KAZAV KOJA GRESKA NE BI MU JA PROSTILE ZASTO AKO SE RABOTI ZA IZNEVERUVANJETO DOBRO ZNAEME AKO JA SAKAME LICNOSTA PAK MU PROSTUVAME SO NADEZ DEKA KE SE PROMENI ZNACI: STO KE VE IZVADI OD TAKT |
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |