![]() |
|
Големиот Брат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Автор | |
ManushkA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jovana so spisteni gakicki se razbudi
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
ептен лесни девојки
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
ama kiki e po ubava od viki.po sexy mi e mene .mada i dvete se majmunki
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
како не и е незгодно до пред 2 дена да се гушка со мануел,а синоќа со арсо?!?!?!?!
ако сите се како нашава,ги жалам мажите |
|
![]() |
|
Delija sever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Edinstven normalen lik za mene u kucata e Djordje.
|
|
I jas bi trcal kako Bolt, da e pozadi mene nekoj gej.
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
romeo i julijaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Тања го напушти големиот брат, или тој неа ???
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
МАршалот сигурно знае. Таквите лудаци порано ги пуштаа за викенд, сега ги пуштаат директ пред камери Само се чудам како успеаа да соберат толку искомплексирани специјалки на едно место и никој со нокого да не се трпи и да гледаат само „делкање“
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
поради таа бламажата на “ в ’ , нашите девојки секојпат ќе имаат проблем кога ќе излегуваат вон Македонија а во некоја од земјите во кои се гледа оваа мизерија ......... сите ќе мислат дека се исти како таа бламажата која сега е презафатена од интервјуа па не ќе можат да се појават никаде од непристојни предлози ........ а што се однесува до нејзините слики со кече и врска со “ нашиот “ геџа , па кој друг освен некој шиптар би фрлил и МРСУЛ на таква краста
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Моментално гледано,според сите шоута кои се емитуваат
фарма,срвајвер и велики брат Парите кои ги добиваш се исти,само ова е најлесно да го поминеш,другите две носат ризици и работа Тука само си се глупираш,бламираш и си се газиш сам себе,легачиш по цел ден,се валкаш во кревет со кои стасаш едноставно треба да си глупача,која не се срами да се покаже во најдолно светло |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Српската публика ја бојкотираше нашава Вики,
само зарди тоа што некој ден пред гласањето
излезе во јавност сесија од Вики во која имаше фотографии
со албанско капче на главата.... и врската со нашиов Гаџа....
![]() А овој период овде во Скопје ,е презафатена со интервјуа...
![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
katastrofa,mizerija
![]() |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
I vika:"spremna sum za brak"
![]() |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
lelel uzas luge
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |