IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како да се совлада осаменоста?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да се совлада осаменоста?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10111213>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 13:19
koga sum osamena si vleguvam vo mojot ,,svet,,мечтаење
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 13:20
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

jас па...секогаш сум таму.плазење
Кон врв
zezok Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2009
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zezok Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 00:48
veruvaj vo sebe ..
Кон врв
ence.. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ence.. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 14:46
i jas bi sakala da znam zatoa sto bas sega navistina osetiv kako e da si osamen ili mozebi ne. sega koga ja dozivuvam najgolemata kriza vo mojot zivot iako so familijata okolu mene pak se custvuvm osamena, tesko e da si sam so dve angelcinja pokraj tebe bez onoj sto si go izbrala za sakan bez onoj na kogo si mu veruvala a on te razocaral!
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 14:51
Nisto ne e tesko ... razocaruvanjata se del od zivotot ... covek e osamen samo ako saka da bide ....
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ence.. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 14:58
da samo do odredena granica neli?

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 15:28
Originally posted by ence.. ence.. напиша:

da samo do odredena granica neli?

pa se si ima svoja granica, fala boguсреќа KOga ke se premine taa granica obicno pominuvam nedela - dve ( pa nekogas i nekolku meseci) "pod kumplug" i posle povtorno probuvam da se vklopam i da go batalam toa prethodnoto
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 17:06
Postojat mrtvi luge koi se pozivi od mnogu zivi
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ence.. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 19:11
se slozuvam so tebe zbunet
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 21:27
Originally posted by mara mara напиша:

Sekoj nekogs se pocustvuval osamen. Nekoj za podolg nekoj za pokratok period. No koga veke si osamen koj e najdobriot nacin da ja sovlads osamenosta

Gi cenam vasite komentari

Проблем е ррешен со само идење под хитно вани.............
тражиш друштво............
Не е битно знано ил не знано........
битна е комуникација и одма се роди нешто..........а самоќата ја нема..........задоволство

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ence.. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 11:23
naj verojatno toa e pravata rabota, vistinskiot lek no kako da go napravam prviot cekor da za mig zamizam i svatam deka toa e toa i deka nema veke nazad a da ne povredam nikogo okolu sebe.Znam deka treba da si posvetam malku vreme i za sebe no se plasam deka ke gi zanemaram moite deca,deka i jas ke ci ostavam na cedili kako nivniot tatko i deka i tie ke ja pocustvuvaat osamenosta na svoja koza a kerkickata e na taa vozrast sto veke znae da svati sto se slucuva okolu nejze i tuka se bezbrojnite prasanja kako-zosto,kako,dali,koga...sto trba da i odgovoram a da ne i go skrsam srcenceto?
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 13:36
Originally posted by pagane pagane напиша:

Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

jас па...секогаш сум таму.плазење
kazi deka ni e poubavo tamuголема%20насмевкаплазење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 14:52
Uzivam vo mojata osamenost koga sum do kraj vnatre
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 15:00
treba da se nauchi ponekogash i da se zhivee so nea,.......za mene vazhi ona "podobro sam okolku vo losho drushtvo"!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10111213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.