|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 42> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ziv sum!...dobro si sega?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене ми е подобро сега |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леjjj, како па не сум приметила?? загоре, многу сакаш да ме расконспирираш... не е фер. |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Auchhhhhhhhh... zavisi od mnogu okolnosti .... zavisi kakva bila vrskata , kolku bila dolga ..... koj ja prekinal, zosto ja prekinal.... iako jas iskreno mislam deka moze da se zadrzi dobar odnos so bivsiot ama blisko prijatelstvo sepak ne ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако дека зависи од многу фактори како што кажа Blue Scarlet, ама искрено, блиско пријателство не може да има - барем јас така мислам - едно е да сме пријатели од секогаш, а сосема поинаку е ако сме биле во врска, која од некоја причина завршила - не можеш сосема да го избришеш она што претходно си го чувствувал за некого/ја и да бидете блиски пријатели...
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не,не може...сепак дечко е дечко а пријател е пријател...бивш дечко останува засекогаш бивш дечко...и ништо повеќе
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne , ne moze barem spored mene
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи, постовите од новоотворената слична ваква тема ќе бидат префрлени тука
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za vreme na vrska " Duso. ljubov, ne mozam bez tebe, bla, bla ..." , a po razdelba " p**ka i majcina, air da ne vidi..."
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ,ако не сум ја сакал
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otposle si imaat nadimaci : Kokoska, krava, majmun, vol, peder, . urva......izgleda se zamenki za prijatel
Изменето од zbunet - 12.Ноември.2009 во 22:01 |
||
LORENA
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze posle razdelba prijateli jas so mojot eks sum veke 3 god prijatelka i stvarno fukcionirame odlicno ponekogas moze da ljubomori na nekoi situacii ali se e ok .
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Minato e minato ,jas ne bi odrzuvala bilo kakov kontakt so bivshiot,toa mi deluva nekako izveshtacheno ,neprirodno....si bil blizok ,intimen so nekogo ,seto toa prekinalo i sega kje si igrame drugarchinja,ne e toa za mene
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro de, za prijateli e muabetov... Ne za drugari.
Po edno kafe, nekade, nekogas... Ako ednas si bil zaljuben vo nekoja, ne mora da znaci deka treba da ja mrazis vo ostatokot od zivotot... ili da begas od nea. |
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |