|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 74> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze, moze i taka moze SPONTANOST, MI SE DOPAGA TOA IMA MAGIJA STO BI REKOL JAS
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
pece7475
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o da tajci, moze da se najde. naravno treba da se bara, no kako i sekogas treba da ja vidis. a ako sme slepi, kako sto se mnogumina, nema da ja najdes. veruvam deka ja ima. |
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако некогаш сте нашле сродна душа и сте ја изгубиле..а не сте знаеле. Ке се научите на својата грешка и со поубави поздрели и помудри очи ќе ја барате или самата ќе ве најде кога најмалку очекувате...Само треба да знаете што барате
|
|
|
|
pece7475
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e mila
|
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
Елена
Нов член Регистриран: 03.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS MISLAM DEKA POSTOI SRODNA DUSA,NO TREBA DA JA NAJDEME
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во право си ... но што ќе се случи ако и никогаш не спознаеш дека таа била сродната душа,само ти си била збунета и не си можела тогаш да увидиш? |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема такво нешто синди да не можеш да ја спознаеш, Збунетоста ок е но ако продолжи врската подолго време тогаш не е збунетост..Иле не е тој тој што не разбиира и лежи на душа или не е сроден.. Понекогаш сме или задоцнето стигнати до сродниот кој се случува да е женет. Пријателски разговор и веднаш осекаш дека би му припаднала несвесно добро и сродно, или пак од инат или гордост не сакаме да си признаеме дека е тој тој од причина што секогаш бараме повеќе и повеке не следејки ги ставовите и желбите на партнерот,,
Оној што знае што бара тоа и го наога како сродност и припадност мила.. |
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodni dusi mozes da si najdes milion. Samo treba da si dozvolis da gi otkries. Ke se iznenadis kolku luge na svetot moze da se narecat "tvoi srodni dusi" |
|
Veni Vidi Vici
|
|
AngelBaBy
Нов член Регистриран: 02.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna dusa nemora da e samo partnerot moze srodna dusa da bide i najdobriot/ta drugar/ka i smetam deka postoi srodna dusa samo sto ne e edna
|
|
"Where is the life we have lost in living? Where is the wisdom we have lost in knowledge? Where is the knowledge we have lost in information?"
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste ja baram!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi ja najde?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaa
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obavezno ke se najde srodnata dusa, barem ednas vo zivotot!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има има само бидете отворени искрени активни ........
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |