|
Помош, Honda Civic ДА или НЕ? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Alex86
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Ноември.2009 во 06:09 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Zdravo na site, jas sum nov ovde, pa sakam mala pomos so temava. Sakam da zemam nova Honda Civic so 5 vrati, pa da prasam dali nekoj ima takva kola, dali se isplati ili ne.
kako e so delovi, da ne ima nekoi mani, kako sto procitav za drugi koli na furomov, i slicno Sekakvi mislenja se dobredojdeni. blagodaram |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку пари ти ја нудат? И што модел е? Која година?
Изменето од bounty_hunter - 11.Ноември.2009 во 06:49 |
Alex86
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa novata Honda Civic, dali e 2008 ili 2009, neznam, mislam taa e edna, od Makpetrol, ja nudat okolu 19.000 evra, ama mislam deka ke dadat popoust, taa e so spoen far i stop. malku vselenska...
pa sakav da prasam da ne ima nekoi mani ili nesto slicno, ama kako japanac nekako mi izgleda deka e dobra, e sega malku e skapa ama toa e. 19.000 evra 1.8 145KS benzin.. http://www.lincah.com/wp-content/uploads/2009/04/honda-civic-si-2009-front-side-588x391.jpg jas bev zagrean za Opel Astra GTC, ama mnogu muabeti slusnav za site sto se 1.4, deka se uzas, a 1.8 se i malku poskapi, pa Hondata mi ostana u srce... Изменето од Alex86 - 11.Ноември.2009 во 07:08 |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozz drugar!
Znaci vaka. Honda e edna od retkite marki koi ne se podlozni na mnogu defekti, ama zatoa za kratko vreme ke pocnat da te "napagaat" damki od korozija. Se raboti za potpolno novo vozilo? Jas sum (najcesto) protiv japonskite vozila posto se kako prvo gradeni vo "pokemon" style, a kako vtoro imaat ogan skapi delovi Jas ke ti kazam samo uste : bajgi e solena kolata i za tie pari mozis da kupis MITSU LANCER so salam oprema i salam motor, samo so edna prednost sto do sega e ubavo isprobana i se pokazala super,ima super podvozje (a civic spored germanskite testovi e mnogu kruta za v grad). Hondata ja imaat 2ca bez 3ca i toa so osnoven motor i mozat site drugite da kazuvaat deka cini (ili necini, tokodze). Ne sakam da ti go rasipuvam kejfot i ako epten ti se svijga zemaj ja, ama vidi sepak, razgledaj i drugi koli oti za tie pari imas povejke od solidni sedani i kompaktcinja Patem, sum bil i vo Makpetrol i vo Olimpija, i nema sto, astrata e definitivno poskladna. Motorot ne e tolku agilen, ama ne e ni za potcenuvanje. Definitivno, pojke se isplati garant Изменето од volkswagen - 11.Ноември.2009 во 08:15 |
Alex86
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha, iskreno da ti kazam go sakav i mitsibusito, ama mnogu mani izlegoa na videlina. se imav vozeno vo nego, ima mnogu plastika vo vnatresnosta, mnogu losa voznja, u bucava. mnogu e kruto, i pomegu prednoto krilo i farovite, vo vrnezlivi uslovi, frla mnogu voda, sto doaga do korozija od nadvoresna strana, i vodata se gleda kako da izlaga od prednite farovi...
momentalno ne sum vo makedonija, no koga ke se vratam bi ja videl hondata pak. gi pregledav site koli, sve sto e 1.4 cini do 14.500 evra, no se sto e 1.8 e nad 16.000 pa ke vidam sto ke bide koga ke se vratam doma... inace se raboti za nova kola, pa ke vidime.. |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva i da zemes kaj nas znaes kako ke izgleda po 5 godini... edino dzems kamiJon da zemes...poeftino e. |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Alex86
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci nikoj nema drugi mani, osven toa so korozija?
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alex86
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze ke ja vidam skodata, imam slusnato deka i SuperB-ot e dobar. pa ke vidam. a inace za lancerot, licno vidov sto e kako e, e sega toa bese pred 3 meseci koga bev doma, sega neznam sto e novo kako e...
a daj toa sto imas, pa ke razgledam. |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... idi na Skoda Octavia 1.4TSI. NEgovite performansi spored presmetkite na VW korporacijata se ednakvi na 2.2 atmosferski bezniec.
....abe ajde ...ne zezaj..i koja ke ja zeme kaj nas od 2.2?
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cekaj, ocigledno ne me razbra. Se raboti za najsovrsenata tehnologija na VW. Benzinec 1400 ccm so injection brizganje i turbopolnac cii performansi se kako na 2.2, a potrosuvackata i cenata se maaaalce nad obicniot 1.4
Изменето од volkswagen - 11.Ноември.2009 во 14:29 |
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od licno iskustvo so Skoda bi ti ja preporacal i Fabijata 1.2 10.000Evra i Oktavijata1.4 13.500Evra Imav starat Oktavija, sega imam novata Fabija. Odlicna e i za vo grad i za nadvor, imaat pomala potroshuvacka odkolku drugite marki vo nivna klasa, nudat pogolemo nivo na opremenost...
Nikoj nemoze da te premisli vo zemanjeto na kola osven samiot sebe taka da podobro da zemesh neshto shto ti e od keif i da go vozish so merak odkolku da zemesh neshto shto ke ti bide samo "onaka". Kako informacija prijatel ima Honda Civic i e mnogu zadovolen od nea i e bajgi izdrzliva spored nego, inaku so 150km/h udri vo padnato trkalo(ne guma) so prednicata na pat nakaj Belgrad i samo ja preripal i ne se istumbal mada malku ja oshteti prednicata i go iskrshi spojlerot ama e ziv i barem za nego sea hondata e najdobra i najjaka kola na cel svet Pozdrav Изменето од EKCTPA - 11.Ноември.2009 во 15:22 |
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Patem, skoda e mnogu ubava marka posle 1995ta koga se spoija so VW. Mojata bese od 1981 god i imase okolu 300 000 km , ama limarijata padna inaku do den denes ke ja vozev Изменето од volkswagen - 11.Ноември.2009 во 15:58 |
scorpius
Група Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не забораваjте и друго - jапонските коли за Балканите не се правени во Jапониjа!
наjубавите - Тоjота, се од Турциjа Нисан е од Англиjа моментално не се секам Хонда од каде е, ама секи може да провери а Шкода си е оригинал од Чехиjа плус тоа е част од Фолксваген - нема да коментирам повеке |
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |