![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 283284285286287 563> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi go odnela na kafe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
би ја сликала за насловна
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
би и напишал песна
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
a jas sum pod ili nad
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
vazno se vrtis..dali si pod ili nad..nema veze..
![]() ..aj pak!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
shto bi mu napravil?
nishto osven sho go chitam po stripovi... ![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
eve me pak
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
би и рекол дека модрата слива и не е толку дива
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() |
|
![]() |
|
би се смеел
![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
nishtooooooooooo zhimi majkaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 283284285286287 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |