|
Колипката на MyWay i mimicria |
Внеси реплика | страница <1 56789 24> |
Автор | |||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KOJA ANDJELINA?
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
adjgelina fala na poklonite
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
alal da ti e my , me potseti edno vince da si mavnam
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A KOGA KE DOJDE OVA?
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ona ke mavne vince!!!! ona ke uziva so pivo!!!!
a je ke dremam pred PC do 16:00!!!!
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaj mene nikad... ne mi se svigaat boite, ambientot, a i svilena postelnina vo leto drzi toplo a vo zima ladno |
|||
|
|||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poveli:
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto se masko ne napravi za zensko bozeee
|
|||
|
|||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
upm...doma go isfrlivme jebodromot i sega go cekame naracaniot.. a od nego ni trag ni glas..f-ta strajkuivala... i jas sum raaat!!!!
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jeeeeee, aj da castis
|
|||
|
|||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da go vidis drugar mi....nemal ljubovnica odkoga e u brak(11 god.)......zbesnat e, a plus zaboravil da se udvara....koga ke sme na pivo - cirkus gledam.
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
normalno - vo sekoe vreme
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ti postojano obnovuvas znaenje so ljubovicite?
|
|||
|
|||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi od momentot i situacijata..... mnogu maka i pot e vlozeno..
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |