IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Со чиј благослов се случи 2001?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со чиј благослов се случи 2001?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
Автор
Порака
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 17:15
не ама интересно е што статијата е од 2001 година а исто како и за денес да е пишана ништо не се менува.
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 23:36
... нема линк?
Homo homini lupus est...
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 23:55
Originally posted by Buggyman Buggyman напиша:

... нема линк?

http://www.deltax.net/bissett/a-monster.htm

еве линк
Кон врв
Zorge Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2008
Локација: Russian Federation
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zorge Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 22:40
Originally posted by nelson nelson напиша:

drzavata treba da napravi mnogu nesta, ama ne pravi...pa so da pravime? a na majkite ....ne sakam ni da pomislam kako im e...tesko niv...pametam vo bivsata yu koga zagina eden vojnik vo slovenija novinarite trcajki otidoa domamu da go prasaat tatkomu najglupavo prasanje na svetot kako ste i so imate da kazete? covekot odgovori: (ke probam da go citiram) so mi e gajle mene kako ke se vika drzavata i kako ke izgleda...za mene sega sega e seedno koga jas si go izgubiv edinstvenoto cedo...i ve molam ne prasuvajte me poveke nisto!

Koja drzava?
Tvojata? ili nasata.
Tvojata treba da se zamisli malku zato sto so imeto Severna Makedonija i NIs vi go zemame...
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 22:47
Originally posted by Zorge Zorge напиша:

drzavata treba da napravi mnogu nesta, ama ne pravi...pa so da pravime? a na majkite ....ne sakam ni da pomislam kako im e...tesko niv...pametam vo bivsata yu koga zagina eden vojnik vo slovenija novinarite trcajki otidoa domamu da go prasaat tatkomu najglupavo prasanje na svetot kako ste i so imate da kazete? covekot odgovori: (ke probam da go citiram) so mi e gajle mene kako ke se vika drzavata i kako ke izgleda...za mene sega sega e seedno koga jas si go izgubiv edinstvenoto cedo...i ve molam ne prasuvajte me poveke nisto!

Koja drzava?
Tvojata? ili nasata.
Tvojata treba da se zamisli malku zato sto so imeto Severna Makedonija i NIs vi go zemame...

ја би до загреб ...... ако се може газење%20од%20смеење ......... а бе ние да успееме да го сочуваме ова што го имаме ќе биде успех а не уште да сме земале газење%20од%20смеење
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 23:03
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

Originally posted by Zorge Zorge напиша:

Koja drzava?
Tvojata? ili nasata.

ја би до загреб ...... ако се може газење%20од%20смеење ......... а бе ние да успееме да го сочуваме ова што го имаме ќе биде успех а не уште да сме земале газење%20од%20смеење

Za da sachuvash svoje morash da uzmesh tugje...........
Ajmo svi za Nish i Solun............pa shto da ne i do Atina........
Ajmo druzje ne beri gajle..............Soliun e nash.............
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 07:37
 Ке останат ли рамнодушни и ќе молчат или ке демантираат ли Црвенковски и Ахмети за обвинувањата за тогашната и ’’сегашната’’ 2001? Сепак изјвата ’’да не ја повторат’’ не е кажана од некој пред  маалско дуќанче туку од официјално лице, премиер на држава и лидер на позицијата, а медиумите бомбасто ја пренесуваат.
Бранко не ја повторувај 2001
Кон врв
posveten Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај posveten Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 13:38
Koj e kriv?
Site znaeme deka vo toj period Makedonija ja delea Ahmeti i Ljubco. BC bese samo svoeviden medijator odnosno nekakov si kontrolen mehanizam na vladata na VMRO vo toj period. Izjavite na Gruevski deka Branko bil direkten akter vo konfliktot vo 2001 se smesni, od prosta pricina sto Ljubco i cela vlada zaedno sose Gruevski vo toj period mu svrtea grb na sega pokjniot pretsedatel Trajkovski zaradi nekooperativnost vo delenjeto na Makedonija. Mojata poraka do Gruevski e: Daj si ostavka i ostavi go narodot da zivee, bidejki glumenjeto patriotizam i nepopustliv stav za imeto ke go dovedat makedonskiot narod na najdolnata granica vo svojata istorija, i da te potsetam deka makedonskiot narod ne se sostoi od familiite Gruevski i Mijalkovi
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 14:59
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ке останат ли рамнодушни и ќе молчат или ке демантираат ли Црвенковски и Ахмети за обвинувањата за тогашната и ’’сегашната’’ 2001? Сепак изјвата ’’да не ја повторат’’ не е кажана од некој пред  маалско дуќанче туку од официјално лице, премиер на држава и лидер на позицијата, а медиумите бомбасто ја пренесуваат.
Бранко не ја повторувај 2001

Малоумна беше изјавата на Груевски, особено затоа што сите многу добро знаеме што и како се случи во наведениот период.
И кога веќе ја допира таа тема....Тој лично, од позиција на Министер за финансии, го кочеше вработувањето во редовите на безбедносните сили....губитник
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 17:18
Ако се мисли дека војната почна и эаврши 2001 год многу се лажете,Грујо энае дека 2001 е само исход на владението на СДСМ во минатото - секој тоа го энае исто како што се энае дека Бранко и Љубчо потпишаа капитулација на Македонија - на Грујо е сега да видиме како војнава од 2001 која уште трае ке эаврши бидејки да беше до Бранко таа до сега ке беше эавршена и ниту држава ниту влада ниту нација ке имавме,тој битно неговата банкарска сметка ке ја има
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 17:26
има ли нешто што грујо не знае ? ........

шарло со ваквите изјави се подготвува за референдум ...... дефинитивно ........ знае каде да пецне кај своето членство ... го знае волшебниот збор ....... бранко ......... смеење
мислам дека бранко ќе биде виновен и за исходот на референдумот на кој партиските војничиња ќе гласаат за промена на името ......
ама важно бранко ќе биде виновен ........ како за воениот конфликт од 2001 - та ....... иако не беше во власта како што беше љубчо заедно со возљубениот голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 17:45
Значи неможе така да се гледа на работите,не е се црно бело или ние ке си останеме црно бел свет,кога жените се пораѓаат докторот и бабиците се во салата што неэначи дека тие се родители на детето кое се родило

Или треба да има виновник ама да не е Бранче бидејки тој просто свето од неговата светлост и поштење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:09
јас пак мислам дека поголем проблем е крадењето под партиска закрила во име на “ патриотизмот “ ..........
Кон врв
WhitePride Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WhitePride Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:15
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

јас пак мислам дека поголем проблем е крадењето под партиска закрила во име на “ патриотизмот “ ..........

патриоти се тие шо од срце се бореја за МАКЕДОНИЈА во 2001
еден бев и јас од нив значи Грујо и Бранко не ги признавам ја дури бев Тетово и секој ден ми беше живото изложен на опасност тие беа на Халкидики си ги сунчаја газината!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,078 секунди.