|
Која држава има најпогодни услови за живот |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од igorcence - 07.Октомври.2009 во 01:49 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во никој случај не можеме да се споредуваме со Швајцарија и ние имаме сосема различни проблеми од нив
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
DiamondGirl95
Група Регистриран: 19.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шведска |
||
ibobac
Група Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Swiss е најдобра,најлесно се наога работа,луѓето се многу културни,најчисто е,има скалести даноци,има најголеми дневници,најдобри социјални пакети и НАЈВАЖНО најлиберални закони за оружје од цела Европа
|
||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од igorcence - 19.Октомври.2009 во 22:57 |
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svajcarija
|
||
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
onaa drzava ja ima samo vo istorija i sonistata na nekoi koi nikako ne mozat da sfatat deka taa 'onaa' bese nesto privremeno i za koja se znaese deka nema da ima dolg zivot ...
za temata :
svajcarija e raj za mene ... apsolutno najdobra drzava za ziveenje ...
za mene svajcarija e vistinskata 'onaa' ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svajcarija, gledano recisi od site aspekti
|
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Република Македонија ........ ако му веруваме на Македонскиот завод за статистика и гласачката машинерија особено на владејачката партија ...........
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
норвешка |
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Австралија
Политички, Економски Национално Расно Социјално Климатски Слобода на говор Здравствено осигурување Безбедно.... Новите мигранти можеле да добијат државјанство по две години, а не како во Швајцарија после 10+ години. Штета што е многу далеку од Македонија. Само дома си е дома ми шепне секој друм, каде и да одам во мисли таму сум, на Велигден ден штом ѕвона забијат милион ѕвезди горат за Македонија. Рај нема никаде, рајот сам треба да си го создадеш. Старата, древна и мудра Европа има тешко истирско нацистичко наследство, вклучувајќи ја и Швајцарија. Изменето од Platenik - 31.Јануари.2010 во 06:09 |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Onaa vo koja tebe ti e najdobro.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedonija ne ja menuvam za niedna vo svetotkaj i da ides moras da rabotis,a vo mk mozes da uzivas i bez da rabotis
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....toa i, i e problemot na....makedonija!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |