|
Никола Груевски - ОСТАВКА |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo ostavka?!....a toa shto....ja ( ke ja!) zae*** zemjava i narodov....toa ke mu go ...prostite?
Изменето од Анастеа - 08.Ноември.2009 во 01:15 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi interesni lugje..........zapnale ostavka pa ostavka.
Znaeteli Vie kolku e udobna taa fotelja i sakate dechkoto sam da ja napushti i toa dobrovolno i neotpoviklivo. Jas mislam deka i posle 07. Dekemvri kje smisli neshto za po sekoja cena da ostane vo nea............. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВАЖНА, прва опомена!
До црвен картон знаеш колку има нели? |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како можеш да прашаш такво нешто.....
Па ќе го сменат 400 000 вмровци, на нивниот референдум....
А Грујо....се разбира...ќе си остане невин....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас знам кој ќе го смени името...сакав ВАЖНА да ни одговори а не ти |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
bilibili
Група Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKOLA PREMIER USTE 20 GOD |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема потреба.Со ваква политика што води едва ли ке изкара и целиот мандат.
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како на пример, “пензиите на ОНА“? |
||
Homo homini lupus est...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господине премиер Груевски ,Даме и Гоце умреа затоа денес вие сите денес да се викате Слободни и Независни Македонци.Ако продадеш Македониja на албанците грев ти на душата .Што сакаш да правиш?Велика Албаниja ли?А теа албанци што ке останат на исток од Вардар зошто си мислиш ке поjдат на запад?..............нееее ,они ке си останат таму каде са и ке посакаат автономиja.
Подаj си оставката и спаси Македониja.Македонja засекогаш
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од кога ЛЕВО ориентираните станаа ДЕСНО ориентирани? Поради власта? |
||
Homo homini lupus est...
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Коjа сопствена бре?Албаниja не ми е родна држава и ке се борим до последно преку неjзината политика за окупациja на Западна Македониja.
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... што сака писателот да каже? |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |