![]() |
|
Омилена книга од детството |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od 1vo do 5tto procitav eden kup glupavi knigi i niedna ne mi ostana vo sejkavenje pa SE OTKAZAV OD CITANJE |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Hajdi....go obozavav toa devojche so crveni obravchinja,po nea edna moja prijatelka na prekar si ja vikam Hajdi
![]() Ehh temava me vrati vo detstvoto........ |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Хајди...Малиот принц...и Двојната Лота
![]() И секако, КАСНИ ПОРАСНИ! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
After Dark ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Hajdi,dvojnata lota,povik na divinata,...i posle veke se prefrliv na Paulo Koeljo.. :D
|
|
Se e relativno...
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Tom Soer od Mark Tven |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Доктор Офболи
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Робинзон крусо
Девојчето со две имиња ... |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Хајди, Робинзон Крусо, Пат околу светот за 80 дена |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
35 мај, Шеќерна приказна, Пајажината на Клементина
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Robinzon Kruso,2 000 milji pod moreto,Druzinata bratsko steblo....
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Хајди
![]() Девојчето со црвени обравчиња.... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Малиот принц. И сметам дека иако е мала и со кратка содржина, не треба да биде ставена во списокот за читање на децата од 2-3 одделение, затоа што нема да ја сфатат суштината, или ќе сфатат...но потоа ќе заборават.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Поемата "Глувчето Мице" од Ванчо Николески,доколку ја има некој во електронска форма ќе му бидам благодарен ако сака да ми ја прати по меил или да ја постира тука на форум
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Пипи Долгиот Чорап
и Емил од Лjонеберjа... ги спуках од читане...мама и тате ми купиха барем уште по пет нови екземплjара и од двете книги. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |