|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 172> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sober
I don't wanna be the girl who laughs the loudest Or the girl who never wants to be alone I don't wanna be that call at four o'clock in the morning 'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home Aahh, the sun is blinding I stayed up again Oohh, I am finding That's not the way I want my story to end [Sober Lyrics On http://www.elyricsworld.com/ ] I'm safe Up high Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're my protection But how do I feel this good sober? I don't wanna be the girl who has to fill the silence... The quiet scares me 'cause it screams the truth Please don't tell me that we had that conversation When I won't remember, save your breath, 'cause what's the use? Aahh, the night is calling And it whispers to me softly, "come and play" Aahh, I am falling And if I let myself go, I'm the only one to blame I'm safe Up high Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're like perfection But how do I feel this good sober? I'm comin' down Comin' down Comin' down Spinnin' round Spinnin' round Spinnin' round Looking for myself.. Sober Comin' down Comin' down Comin' down Spinnin' round Spinnin' round Spinnin' round Looking for myself.. Sober When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad Till you're trying to find the you that you once had I have heard myself cry Never again Broken down in agony And just trying to find a friend I'm safe Up high Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're like perfection But how do I feel this good sober? I'm safe Up high Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're like perfection But how do I feel this good sober? How do I feel this good sober? PINK |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Архангел - Heart Core
Јас немам ништо повеќе од себеси само срце кое чука вистински сосем доволно да те вознемири и уплаши. Ги знаеш добро оние со скришна солза длабоко во срцето со скришна злоба далеку зад погледот болни од немоќ, болни од желба за одмазда. И по незнам кој пат се видов себеси во тебе мртов твојот бол нема никогаш да биде мој, мој, мој. Години на љубов ил смрт љубов ил смрт, Години на љубов ил смрт љубов ил смрт. Без љубов знам ќе те проголта овој град без гордост и без срам, Ќе останеш без дела за вреднување, ќе останеш без моќ и магија било што да промениш, пушташ солза незнам што сокрива дали немоќ или желба за одмазда. И по незнам кој пат се видов себеси во тебе мртов твојот бол нема никогаш да биде мој, мој, мој. Години на љубов ил смрт љубов ил смрт, Години на љубов ил смрт љубов ил смрт. Години на љубов ил смрт љубов ил смрт, Години на љубов ил смрт љубов ил смрт. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MC MASSACRE - VRATI SE
Zamina daleku se nadevam ke me slusnes nevozmozno e znam, no sakam pak da me gusnes Zamina bez pozdrav daleku nekade se zavrtuvam naokolu i te gledam na sekade. Sega pocnuvam da svakam kolku bev licnost vredna koga bi imalo zelbi bi posakal samo edna: Vrati se bez tebe denot mi e mrak, umiram da bides ovde so mene pak. Daj mi znak dali nekogas pak ke te vidam zivotot e pekol sakam samo do tebe da bidam Zosto i koga ke placam solzi mi tecat samo alkohol i alkohol spomenite gi lecat Ne veruvam deka mojot bol ke go sfatis go peam ova so zelba pak da mi se vratis te sakam samo tebe i se uste te ljubam posakuvam da zaspiam i nikogas da ne se razbudam. Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas. Tesko mi e, se budam, na tebe samo mislam zivotot bez tebe ne mozam da go zamislam Gi citam tvojte pisma placam i patam ja gledam tvojta slika i ne mozam da te vratam. Ni do denes se prasuvam sto se sluci megu nas dali mislis ti na mene kako na tebe jas. Bev premngou oslepen od ljubovta tvoja no sega koga zamina ja odnese i dusava moja. Se uste te sakam samo tebe te ljubev da najdam druga devojka ne se ni trudev. Znaj seuste te cekam iako me pravat lud koja e pricinata dali srekna si so drug? Ako e taka nikogas nema poveke da se nasmeam, ako e taka zasekogas ke isceznam so solzi vo oci i bolka vo dusa se prasuvam voopsto dali imas dusa? Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas. Neznam kako ni malku griza nemas po celi noki ne spijam, sonot mi go zemas. Neznaes kolku mi trebas za tebe srcevo go davam, bolkata me tera nesovesni raboti da pravam. Ko lastovica bez pozdrav zamina na jug so tisinata me ostavi i so nikoj drug. Gospode pogrzi se ova taa da go slusa spremen sum za nea da ja dadam mojata dusa. Dusava umira kako roza sto vene stom ke ja cues pesnava neka te potseka na mene. I sega koga sum spremen da zaminam vo nepovrat spremen da go vidam Gospod tolku mlad, podobro na nebo otkolku so druga ke zaminam na Gospod da mu bidam sluga. I koga ke me nema znaj uste ke te sakam (bez tebe moja najmila nemam pricina da ziveam) Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas.}2x |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Katie Melua - I Cried for youYou're beautiful so silently It lies beneath a shade of blue It struck me so violently When I looked at you But others pass, they never pause To feel that magic in your hand To me you're like a wild rose They never understand why I cried for you When the sky cried for you And when you went I became a hopeless drifter But this life was not for you Though I learned from you That beauty need only be a whisper I'll cross the sea for a different world With your treasure, a secret for me to hold In many years they may forget This love of ours or that we met They may not know How much you meant to me I cried for you And the sky cried for you And when you went I became a hopeless drifter But this life was not for you Though I learned from you That beauty need only be a whisper Without you now I see How fragile the world can be And I know you've gone away But in my heart you'll always stay I cried for you When the sky cried for you And when you went I became a hopeless drifter But this life was not for you Though I learned from you That beauty need only be a whisper That beauty need only be a whisper |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БРАВО за песнава |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI AMERO
La notte scivola sul mondo Che si addormenterà E la luna vestirà d'argento Il mare e le città E tu mi mancherai Più ancora Quanto non lo sai Continuerò a credere che Siamo un'anima, io e te E ti amerò comunque, lo so Anche se non sei con me Io ti amerò Ti porterò con me nel sole Nei sogni che farò Ruberò i colori del mattino E un cielo limpido Su cui dipingerò il tuo viso E sorriderò Continuerò a credere che Siamo un'anima, io e te E ti amerò comunque, lo so Anche se non sei con me Mi manchi più che mai stasera Quanto non lo sai... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песнава докажува дека Pearl jam ја имаат истата онаа енергија што ја имале пред 20 години сеуште
Pearl Jam - The fixer Yeah, hey, hey When somethings dark, let me shed a little light on it When somethings cold, let me put a little fire on it If somethings old, I wanna put a bit of shine on it When somethings gone, I wanna fight to get it back again Yeah, yeah, yeah, yeah, fight to get it back again Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah When somethings broke, I wanna put a bit of fixin on it When somethings bored, I wanna put a little exciting on it If somethings low, I wanna put a little high on it When somethings lost, I wanna fight to get it back again Yeah, yeah, yeah, yeah, fight to get it back again Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah [ Pearl Jam Lyrics are found on www.songlyrics.com ] When signals cross, I wanna put a little straight on it If there's no love, I wanna try to love again I’ll say your prayers, I’ll take your side I'll find us a way to make light I'll dig your grave, we'll dance and sing What's saved could be one last lifetime Hey, hey, hey Yeah, yeah, yeah, yeah, fight to get it back again Yeah, yeah, yeah, yeah Fight to get it back again, yeah, yeah, yeah Fight to get it back again, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е ова...што вака? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Kiss From A Rose"
There used to be a graying tower alone on the sea. You became the light on the dark side of me. Love remained a drug that's the high and not the pill. But did you know, That when it snows, My eyes become large and The light that you shine can be seen. Baby, I compare you to a kiss from a rose on the gray. Ooh, The more I get of you, The stranger it feels, yeah. And now that your rose is in bloom. A light hits the gloom on the gray. There is so much a man can tell you, So much he can say. You remain, My power, my pleasure, my pain, baby To me you're like a growing addiction that I can't deny. Won't you tell me is that healthy, baby? But did you know, That when it snows, My eyes become large and the light that you shine can be seen. Baby, I compare you to a kiss from a rose on the gray. Ooh, the more I get of you The stranger it feels, yeah Now that your rose is in bloom. A light hits the gloom on the gray, I've been kissed by a rose on the gray, I've been kissed by a rose I've been kissed by a rose on the gray, ...And if I should fall along the way I've been kissed by a rose ...been kissed by a rose on the gray. There is so much a man can tell you, So much he can say. You remain My power, my pleasure, my pain. To me you're like a growing addiction that I can't deny, yeah Won't you tell me is that healthy, baby. But did you know, That when it snows, My eyes become large and the light that you shine can be seen. Baby, I compare you to a kiss from a rose on the gray. Ooh, the more I get of you The stranger it feels, yeah Now that your rose is in bloom, A light hits the gloom on the gray. Yes I compare you to a kiss from a rose on the gray Ooh, the more I get of you The stranger it feels, yeah And now that your rose is in bloom A light hits the gloom on the gray Now that your rose is in bloom, A light hits the gloom on the gray. |
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
J****NA - CONNECT
Ova mala mi je j*****a
ova mala mi je j****a ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam Yo, neki dan u gradu vidim malu prek' u hladu mislim si: sad sam kul, imam bradu pa sam joj uletio mala, imas lijepo lice ides mozda u smjeru Ilice, ha Ona rekla mi je, idem pa sam ju primio za rukicu da svi me vide od uha do uha nasmijala se skuzim, nema dva zuba al' bas je guba, ej I tako je brzo poslije pala komba da idem s njom kod zubara onda da ju pratim doma bez beda, zacop'o sam se odma ja bi da te probam, sam joj rek'o Ova mala mi je j****a ova mala mi je j****a ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam Ova mala mi je j****a ova mala mi je j****a ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam s njom bi, vabadabam Cekaj da nastavim dalje imala je oci lijepe kao zaljev malo fels, al' mi nije zajeb ima aparatic i sad joj zubi sjaje ko felge na Meci od Silvije Talaje A ja je volim svaki dan sve vise stalno ju sanjam, stalno o njoj pisem slatko se podrigne k'o malo svinjce mozda nije lijepa k'o Del Ponte al' to me se ne tice Pazi, bio sam kod nje vidio, ne plese valcer ima strip-stangu jer je bila s vatrogascem a ja sam kapetan, ona mi je napeta svi znate da, da, da, da Ova mala mi je j****a ova mala mi je j****a ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam s njom bi, vabadabam I na prvi pogled, sve mi se to svidilo pozvala me kod nje da gledamo video ne vidim zasto ne bi, moze, 'ajde, idemo debeljuca, al' to me nije brinulo U stvari, evo kako stoje stvari to kaj ona ima kilu viska, ja ne marim super mi je sa njom, ja sam jako tanak pa kad joj se uvaljam zovem ju moj mali cvarak, di si Ako hoces, onda kisni ima vel'ke cube, al' je veca i od Missy ima zute zube jer zvace smoki i cipsi i pive pije na litre, pa kak' da budu cisti A imao sam priliku i vidjeti je golu kad smo ljetovali na Bracu u Bolu brijem da je takva jer uvijek trazi repete al' zajedno bi navecer potrgali krevete A onda shvatio sam da je bomba kad je mesni narezak izvadila da probam i to je to ukratko, skuzio bi svatko da bi, ja bi s njom, da bi, ja bi s njom, yeah Ova mala mi je j****a ova mala mi je j****a ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam s njom bi, vabadabam Da ti priznam, vidjelo se da je maza visoka je bila ko Mujanovic Raza uzela je moje srce jedne ljetne noci ispale mi oci, zakucava bez da skoci Toliko je velika da zaklanja mi obzor ispred zgrade mi je kucala na prozor al' nije spika to sto sam spav'o gol u mraku nego to sto zivim na cetvrtome katu Tesko pratim njene duge korake a ona doslovno dize nos u oblake pricamo o vremenu i kako li je gore da l' ce padat' kisa i te slicne fore Al' je volim i ona voli mene volim i ja sebe, vole me i druge zene a njeno ime, mislim da je Jelena ova mala, ova mala Ova mala mi je j****a ova mala mi je j****a ona mala, ja bi, s njom bi, vabadabam s njom bi, vabadabam |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STUPID GIRL - GARBAGE
You pretend you're high
Pretend you're bored Pretend you're anything Just to be adored And what you need Is what you get Don't believe in fear Don't believe in faith Don't believe in anything That you can't break You stupid girl You stupid girl All you had you wasted All you had you wasted What drives you on Can drive you mad A million lies to sell yourself Is all you ever had Don't believe in love Don't believe in hate Don't belive in anything That you can't waste You stupid girl You stupid girl Can't believe you fake it Can't believe you fake it Don't believe in fear Don't believe in pain Don't believe in anyone That you can't tame You stupid girl You stupid girl All you had you wasted All you had you wasted You stupid girl You stupid girl Can't believe you fake it Can't believe you fake it You stupid girl pozdravce |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Rapture" IIO
La La la la la la la La la la la la la La La la la la la la La la la la la la The night I laid my eyes on you I felt everything around me move Got nervous when you looked my way But you knew all the words to say And your love slowly moved right in All this time, oh my love, where you been Mi amore Don't you know My love I want you so Sugar You make my soul complete Rapture tastes so sweet I'm mesmerised in every way You keep me in a state of daze Your kisses make my skin feel weak Always melting in your heat Then I soar like a bird in the wind Oh I glide like I'm flying through heaven Mi amore Don't you know My love I want you so Sugar You make my soul complete Rapture tastes so sweet Mi amore Don't you know My love I want you so Sugar You make my soul complete Rapture tastes so sweet La La la la la la la La la la la la la La La la la la la la La la la la la la Mi amore Don't you know My love I want you so Sugar You make my soul complete Rapture tastes so sweet Mi amore Don't you know My love I want you so Sugar You make my soul complete Rapture tastes so sweet La La la la la la la La la la la la la La La la la la la la La la la la la la (La la la la la la) (La la la la la la) |
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FEBRUARY SONG - Josh Groban
Where is that old friend gone Lost in a February song Tell him it won't be long Til he opens his eyes. Where is that simple day Before colors broke into shades And how did I ever fade Into this life, into this life. And I never want to let you down Forgive me if I slip away. When all that I've known is lost and found I promise you I, I'll come back to you One day.... Morning is waking up Sometimes it's more than just enough And all that you need to love Is in front of your eyes, It's in front of your eyes. And I never want to let you down Forgive me if I slip away. Sometimes it's hard to find my ground Cause I keep on falling , as I try to get away from this crazy world. And I never want to let you down Forgive me if I slip away. When all that I've known is lost and found I promise you I, I'll come back to you One day... Where is that old friend gone Lost in a February song Tell him it won't be long Til he opens his eyes, opens his eyes. |
|
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tu noc kad si se udavala
Tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala da li radi tamjana ili starih uspomena tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala il' ti je kroz glavu proslo sve Tu noc kad si se udavala mene pijanog su odnijeli moji prijatelji vjerni psi do jutra me tjesili da ima milijun takvih kao sto si ti i da cu te preboljeti Tu noc kad si se udavala, meni kroz glavu proslo je Ref. Postoje neki drugi svjetovi za nas bi bili rajski cvjetovi o, samo da si htjela pobjeci ovako stisni zube, ne placi Tu noc kad si se udavala meni kroz glavu proslo je tvoje smijesne za maturu haljine sandale boje mjesecine Ref. |
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |