|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Психолозите велат дека најголемата пречка за пријателството помеѓу половите е сексуалната привлечност
не бадијала реков .......... се’ почнува со пријателство ...... а како завршува , ех ........ тоа е друга приказна
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od racna do nozna pregratka
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno ne,ne znam veke ni samiot po koj pat toa mi e potvrdeno so licen primer,za mene drugarstvoto e nesto najsveto se bi napravi,a i se sum pravel za da ne se sluci najlosoto ama djabe,ednostavno ne biva,masko i zensko drugari ne,mozebi samo teoretski ama vo praksa mnooooogu tesko...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каj мене ...тешко да се случи...
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе имат другарство ама ептен тешко е да се одржит. Оти имат деној по
100 пати на секс кај што помислуваме (барем ние маживе) и ако подолго
време немаш имано секс, уп ете ти одма мака . А, уште пак и таа да немат имано, а да прајте муабет за тоа сигурно барем еден ќе речит абе да се клецневме ја и ти. А, после клецање немат каење ...така да требит да се размислит што мојш да добиеш, а што да изгубиш.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто да не ??
Барем кај мене тоа функционира безпрекорно... не велам дека нема блиски како да речам сексуални пребацувања.... тоа е нормално кога се во прашање два различни пола.... начинот како ќе се поставиш така ќе се одржи и другарството... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно е до тоа ... како ќе се поставиш ....... па како што кажа збунет , од рачна до ножна прегратка ........ Изменето од МАРШАЛ - 02.Ноември.2009 во 18:10 |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama kako i da se postavis,ako se drzis na nekoja distanca togas toa ne e iskreno drugarstvo,tuku samo prijatelstvo.
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Статијава е целосно точна... и се сложувам со болдираното, дека природно сме незаинтересирани за луѓето што ги знаеме отсекогаш, ама се може да се случи, па и да се јави сексуална привлечност, хемија, па дури и да се роди љубов... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш одлучува жената што ќе биде. Кога машко смеело да бира ? Машко се воздржува само ако добие закани по неговата машкост...и тоа на спиење...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA IMA ..NO MALKU MORGEN
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислев дека има...веќе не
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaa... Vidi vaka, ova mozes i kako kompliment da go svatis, ne samo kako razocaruvanje |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко комплимент
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |