|
Пуст остров |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 165> |
Автор | |||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti ako dojdis ke go zapustis samo |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako nisto drugo barem ke imas ogan da si gi isusis gakite
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ahahah ti ke vrtis okolu oginot kako indijanec da gore poveke
|
|||
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пуст остров...........Само jас и Му.......Она ке биде облечена само во една минисукнjа од кожа на крокодил....и ке се фрцка само пред мене...и намене ке ми текат лигите од неjзината убост.....и ке си печеме месце....и ке пиеме джус директно од кокосовите ореви....и нема да имаме грижа за ништо..... Само ке мора да си прекараме некако нет да имаме врзка со Идивиди........
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bravos za muabetot bas me nasmea |
|||
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За на пуст остров мора некое способно машко да се поведе. Некој ќе треба да се пентари по дрва, да сече дрва, да лови, мене да ме двори хе, хе, хе
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мммммм...пуст остров....како добро би ми дошол сега...јас...многу книги...блок и водени бои....
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најпотребното. И онака во таа условна идила ќе шетаме и ќе живееме од природата и љубов.........
|
|||
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bas mi se odeeee na odreden period so nekojj
|
|||
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
denes mi se odi na pust ostrov ama samaaaaaaaaaaa..........
|
|||
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
очајно ми фали пуст остров, а со мене би земал едно фрижидерче со Скопско, за другото можам да се снајдам
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zabegan i ja mislam taka. same ne friziderce nego mesarska komora polna so pivo. ke zbrkam nekoj vepar da se najde za rostilj. a ke mi zdosadi ke baram domorodki
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mmmmmmm pust ostrov...mirno i tivko i samo nie
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Земи се и малце чипс ,пуканки и малце плескавици за Скопското.Оно неможе сам да се пие,треба и да се jаде.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 165> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |