|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 45> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite traat samo dodeka se izgovaraat.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Само што зина-знаев што човек е" ... навистина голема мудрост останата од старите наши... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zborovi si se zborovi
samo mudar covek moze da sfati sto stoi zad niv drugite samo sfakjaat sto tie znacat i so sakal da kaze , ..ponekogas e toa nedovolno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mudro anakine...
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes mudrosta da e polesna od vozduhot
mesi kje letavme vo oblacite duri i iznad niv |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo neboto e granica... i toa edinstveno ako samiot si ja postavish.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tooooooooooooooooo mesi
znaes porano napisav deka sovrsenstvoto e zad granicata koja sam kje si ja postavis no ti ne se slozi so moeto, i opna obrazlozenje na cela strana hahahahhahah bas nekja naletav na toj post |
|
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno poentata bila deka sovrshenstvo ne postoi.
Koga govorime "ne postojat granici" i "postiganje na sovrshenstvo", treba da se razbere deka govorime za motiv, a ne za nekakva apsolutna vrednost. |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sovrsenstvoto postoi
i se naogja vo horizontot kade dve paralelni linii gi secat covekovite ideali |
|
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se gleda deka skrishum ni doagjash na Veronauka...
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne doagjav skrisum
doagjav na golema vrata no ne se sl*game so pobornicite na veronautikata hehehehe srekja ne e samo toa sto pisuva tamu biblijata e zastarena i sfakjanjeto e zastareno civilizacija odi napred, ako ima Gospod, zosto ne napravi novi 100 zapovedi za novata civilizacija......... e ova mesi se zborovi...no sto stoi zad niv e prasanjeto e vidis mnogumina od veronauticarite nema da go vidat.. oti ova ne e kritika ova e slavopejka |
|
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Silata e vo zborot,...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne za dzabe kazale ''ubav zbor ,zelezni vrati otvara''. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E zatoa nekoj pameten sednal i sozdal pismo, za da se zapishat... Dokaz za toa imam crno na belo... |
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |