|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 97> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku nekoi lazat i se licemerni
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mene u tetratka se zapisuva a pazari za kes na drugo mesto
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo eden negov zbor , za zal mn me povredi
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes niso. vcera bogami me ostavi bez zbor edna rabota sto ja doznav.
eden moj bivsi i pokazal slika na svojata "nesto poveke od devojka" od mene i i rekol-mi se svigja na slikava i sakam da ja legnam. tipkata mesec dena e povlecena vo sebe i zivee u sumnja deka ovoj ke me zasakal pak..... i uzasno imaat problemi radi toa sto toj taka rekol. a sto e uste pointeresno pred da go rece toa napisal na list deka zapravo namerno tak ake i rece poso saka da ja isprovocira posto si go bara... i posle zaso ne me sakale zenskite na bivsite... pa se zborat li takvi stvari bre surtuci niedni |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на форумов...Палестинецот пак баниран...што прави човекот...та добива бан след бан??? Не се научи еjjjj...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nepoznatata zena...retki se takvi koi iskreno sakaat da pomognat!
Една жена од Шпанија успешно била оперирана од тумор на мозокот благодарение на непозната жена која и ја препознала болеста додека се возеле со градски превоз.
Монтсе Вентура Грау, 55-годишна учителка во пензија, приметила дека една жена внимателно ја гледа додека се возела во автобус минатиот јануари во Барселона. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
постот над мене
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песната, болката... и вчера и денес
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
постот наblackeye
:
,, za nepoznatata zena...retki se takvi koi iskreno sakaat da pomognat!,, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred 4 meseci mi ja zemaa vozackata poradi pijano vozenje i trebase da mi ja vratat za tri.Otidov vcera vo mvr i im kazav deka ne mi ja imaat dostaveno i mi rekoa deka ako sum pocekal uste nekoj den ke mi ja stavele vo arhiva i posle nema vrakanje,pak ke treba da polagam.
Znaci nivna greska e sto ne mi ja vratile(bile zafateni) a jas na kraj treba da platam za greskata. valjda sum sam kriv |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... што сеуште има луѓе кои се одлични во својот занает
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
informacijata...
Sheherezade im podlegnala na povredite... Изменето од zagor - 05.Ноември.2009 во 09:27 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesto.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |