|
Како се станува писател ? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Октомври.2009 во 23:08 |
Ме насмеа исповед на еден писател кој вели вака :
- Како мал мајка ми ме тераше да одам во библиотека и да читам. Кога ќе се вратев ме тераше да го раскажам тоа што сум го прочитал. Ако не го раскажев како треба ке ме мавнеше со кабел од пегла. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тебе изгледа со продужен кабел те мавале...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
cyanide sweet
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tesko si na pisatelite
|
|
Nephtys
Нов член Регистриран: 29.Септември.2009 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно :)
|
|
If you can dream it, you can do it!
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пишувајќи ваљда... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nemash talent za toa,..ke stanesh.....na kukovo leto !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
testiraj se dali te biva.Ako mozes dosadna desavka da ja kazes taka sto ke im bide interesna na site okolu tebe,mo i ke te bide
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po mene zivotnite situacii se opisani vo bezbroj varijanti kako i filmovite za koi uste na pocetokot se znae kako ke zavrsat, znaci doaga do zasitenost. Vo moda se mudreci koi ni kazuvaat kako da ziveeme t.e. moderni gurua kako ostatokot od svetot da se sostoi od maloumni majmuni. No kako i sekogas pobeduva reklamata bez razlika na sodrzinata.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Кога бев мал, ме нарекуваа лажго. Сега кога сум возрасен, ме нарекуваат писател.“ Исак Б. Сингер |
|
After Dark
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So sirok um, dobra percepcija i razviena imaginacija, se razbira...i mnoooogu procitani knigi zad sebe! :)
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога не плагиариш и кога имаш сопствена инспирациjа, мисла, стил и си вложил личен труд.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам!
само уште ова не ми е јасно. ваљда учат некаде..нешто... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога имаш добра имагинација, добар склоп на реченици, смисла за композиција.... Интересно е што сето тоа може да се тренира и вежба.... Но, најважно од се, ако сакаш да станеш писател е да имаш добра финансиска поткрепеност, дел поради патувања (за да се имаат приказни) и добар дел за објавување на книги, зошто речиси 90% од писаелите во светот, самите си го плакаат издавањето на книгите...
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |