|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 54> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има една поговорка „ Не се расправај со несреќна будала затоа што ќе те навлече на негова територија и ќе те победи со искуство “
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По-добро со искуство од лична несрекjа, оти тоа е наj добро искуство...отколку да воспевам тугото...или само да правам копи пеjст на тугото ...нели? Изменето од pagane - 04.Ноември.2009 во 16:07 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Несреќните луѓе често не можат да си овозможат квалитетно лекување
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NESREKJNITE LUGJE KJE ODAT VO PEKOLOT ... oddel NESREKJNI...
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nesreknite luge cesto se glupavi i skloni kon nepovrzani bladanja.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e.... nesrekjite lugje eden den kje gi stigne bozjata kazna
oti se olicetvorenije na losotiluk |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф, ова не ти требаше. Несреќата не бира жртви по интелигенција или памет, кога удара - удара и во ружа и во коприва... |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nesreken covek e onoj sto dozvoluva da bide takov i mrci skleroticno naokolu
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
u jednu srpsku pesnu sam slusnao kako pevac pee
VOLIM TE MOJA NESRECHO... LALALA sega koga se zadumah, cisto sumnjam deka tipac pevac bil losh pre bi rekol zaljubeno naiven, no sepak zaljuben i do nekade dobricok |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nesreken i nepismen se grozna varijanta
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavista, nekreativnosta,traumite od detstvo,infantilnosta gi pravat lugjeto loshi ne NESREKJATA
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cesto se skloni kon shizofrenija. Najnovite podatoci velat deka e od nasledni mutacioni dnk vrzuvanja, a nesrekite samo ja vlosuvaat sostojbata. Znaci treba cvrsta volja da se bide normalem bar da se uspori progresijata, najceto ja nemaat.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nesreknite luge cesto propustaat termin za lekarstva zatoa i ostanuvaat takvi
Изменето од zbunet - 04.Ноември.2009 во 23:24 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze samo nemaat plavi kartoni
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |