|
Никола Груевски - ОСТАВКА |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе Милег прочитај малку наназад...имаш милион образложенија
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Welcome back........
Затоа што ја води најсвоеглавата политика, сака да го јаде колачот сам, а отровот да го дели со останатите.....
Затоа што со водење на погрешна економска политика, ги дигна во облаци каматите кои ние обичните граѓани им ги плаќаме на банките....
Затоа што ја убива економската моќ на дел од фирмите, истовремено форсирајќи нови партиски фирми.....
Затоа што не се грижи за македонските бранители, по на срце му лежат терористите.....
Затоа што лаже....од 100 чекори, има изодено едвај 10 и тие не ги изодел до крај....
Затоа што со водење на погрешна надворешна политика, не заглави во најголемата кал досега, од осамостојувањето......
Затоа што ќе биде гробар на вековното име.....
А сега образложи ми Ти, зошто треба да остане....(освен што е надобриот премиер во државата)......
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,...neka stoi !!
neli ima edna pogovorka,...koj visoko letal....ushte ponisko pagjal ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оставка ? .......... оставка ќе му дојде како награда ........ не се согласувам само со оставка ........ додека не излезе пред лицето на нацијата , во праламентот и даде отчет за НЕУСПЕХОТ во преговорите поради кој останавме кај што сме со опасност да се делиме ............
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТОЈ кој треба да си оди , ТОЈ е тој кој шири дезинформации ......
од економија до политика и историја ....... ама , му се може .....
е најде формулата ........ им даде плати за седење дома и шкрабање хвалоспеви за него по интернет па сега ќе читаме дека е најдобар иако НИШТО добро и не стори за Македонија ...... еден куп фрлени буџетски пари за глупости со споменици , изградба на фудбалски игралишта и ред работи .......... а да не зборуваме за последиците од глупоста со антиквизацијата која наместо да на РМ и ’ помогне во спорот со грција , само и’ одмогна создавајќи лоша слика како за држава која не почитува потпишани спогодби ...... но , за тоа не смее да се зборува зошто тоа веднаш паѓа на терет на возљубениот .........
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај ај ај ај....ова бешеее.......немам веќе сила да објаснувам! |
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маршал ајде немој да кажуваш такви работи! Кој неуспех? Ајде наброј ми во што не суспеал Груевски? Се што направи он се си е на место и го подржувам во целост!
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Милег ако ти не ме израдуваш незнам кој другБРАВО! Поздрав до тебе! |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Дали е намален процентот на невработените? 2. БДП, колкав е процентот? 3. Каде се странските инвестиции и покрај толку вложени пари за “адвертајзинг“ низ многуте светски медиуми? 4. За секое дете компјутер на училиште. 5. Нема компромис за името. 6. Спречување на партиски вработувања 7. Намалување на “буџетарите“ ................ |
||
Homo homini lupus est...
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. да
2. не го знам точно ама знам дека е многу намален 4. има 5. и нетреба да прифати Груевски компромис во кој ние ќе загубима т.е сакам да кажам дека го Груевски во ставот дека не треба да се менува името 6. има а за 3 и 7 ќе те оставам самиот да си одговориш |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odstavka i toa vednas i no so izglasuvanje na novi izbori
neka tera use 4 godini ima rejting... bashkim gajle Изменето од anakin - 04.Ноември.2009 во 18:00 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mileg - 04.Ноември.2009 во 18:06 |
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А јас пак би рекла нека си ги истера овие 4 години и потоа пак да го изгласаме и потоа пак и се така..
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |