IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Никола Груевски - ОСТАВКА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Никола Груевски - ОСТАВКА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:02
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Не не не! Јас пак велам дека треба да му се верува на оној политичар кој прави добро на државата!
ниеден политичар не работи за доброто на државата губитник
тоа можеби постоеле такви луѓе, но во времето на револуционерите, кога се бореле за својот народ
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:05
Епа ќе те исправам...ПРЕМИЕРОТ НИКОЛА ГРУЕВСКИ работи за добро на државата! И ај доста више муабетење си дадов јас коментар и толку...оти пак ќе ме банираат доста ми се 3 неделиизненадување
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:24

Така е грл_вд Груевски никогаш ема да го смени името и секако дека не треба да си даде оставка па тој е најдобриот премиер! забеган зашто да не му веруваме на Груевски? 

Важна, си реплицираш сама со себе?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:29

Епа ќе те исправам...ПРЕМИЕРОТ НИКОЛА ГРУЕВСКИ работи за добро на државата! И ај доста више муабетење си дадов јас коментар и толку...оти пак ќе ме банираат доста ми се 3 неделиизненадување
ок, тогаш ја одсега ќе тврдам дека ти и штетиш на државата намигнување
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:40
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Така е грл_вд Груевски никогаш ема да го смени името и секако дека не треба да си даде оставка па тој е најдобриот премиер! забеган зашто да не му веруваме на Груевски? 
Важна, си реплицираш сама со себе?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:50
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

А зошто јас и штетам на државата?
анастеа само ќе кажам---ноу комент!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:55

Originally posted by zabegan zabegan напиша:

А зошто јас и штетам на државата?
па како што ти виукаш дека Груевски прави се за државата, така и јас викам дека ти и штетиш плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:57
Забеган ај не се зезај ова е озбилна теманамигнувањедодуша искрено малце глупава затоа што прво Груевски никогаш не би го сменил името а второ се разбира дека нетреба да си даде оставка Груевски така да...

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 22:00

А јас само да те прашам - кој ник ќе го користиш?
Едниот мора да биде суспендиран, ги знаеш правилатамир
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 22:04
ВАЖНАзадоволство
и бтв сакам да ти кажам...уствари си знаешнамигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 22:20
ОК, girl_vd суспендирана и не отварај други.
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 23:47

Забеган ај не се зезај ова е озбилна теманамигнувањедодуша искрено малце глупава затоа што прво Груевски никогаш не би го сменил името а второ се разбира дека нетреба да си даде оставка Груевски така да...

Секако дека нема да си го смени името, ке си остане Никола.....

А за се друго го боли увото глумејки голем патриот!

Homo homini lupus est...
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 23:59
Направи доволно штета....треба да си даде оставка пред да не "докрајчи" .....губитник
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2009 во 01:30
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Направи доволно штета....треба да си даде оставка пред да не "докрајчи" .....губитник
Господине образложете зошто според вас мислете премиерот да си даде оставка?Па тој е најдобриот премиер во државата откога се осамостои Македониаја.Тоа ви е грешка мислење.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.