![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srodnata dusa mozam da ja sakam kako prijatel koj najdobro ke me razbira,ne znaci deka ke me privlekuva kako partner ili deka ke se zaljubam vo nea.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Tocno taka fragola ama ako imas simpatija sprema nego ili neja todas poln pogodok
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
paaaaaaa, srodna dusha vo ljubov ne najdov.... samo kako drugarstvo ,za belja pravenje , zezanje ....da !!!najdov ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Neznam zoshto tragame po srodna dusha,pa neli sprotivnostite se privlekuvaat?
![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
jas si ja najdov mojata srodna dushicka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Imam edna takva....so koja cel vek ne mozam da rascistam ..
I koga go prasav dali nie voopsto nekad ke rascistime mi odgovori so-da koga ke umreme. ![]() Vcera imav sansa da potvrdam deka ne e se zaboraveno ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Сродна душа е нешто што сите различно го сфаќаат... во љубовте не би сакала да бидам со некој што е сосема ист како мене - мојата сродна личност (моја спротивност) ме надополнува, ме прави да бидам подобра личност, максимално да ги искористам своите можности и ми дава храброст да “пливам“ и во најнемирните води, ми дава сила да ги дофатам ѕвездите и со него само небото ми е граница
![]() и не дека сме тотално спротивни - имаме доста заеднички работи, особини и ставови ![]() сродни личности можат да ни бидат и пријатели или роднини... ама за тоа не станува збор во темава ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
srodna dusa vo ljubovta nemam najdeno ,no si imam srodni dve dusicinja
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Neku takva kao mene, dvajca ko mene se nepodnoslivi
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Сродни души Што и да подразбира овој термин, утеха за оние со лошо искуство
во љубовта, сите ние имаме повеќе сродни души.
Сте се запрашале ли кога и како луѓето се сретнуваат со својата сродна душа и дали постои еден совршен човек, таму некаде за секој од нас? Епа, еве утеха за оние со лошо искуство во љубовта - сите ние имаме повеќе сродни души! Сродните души се членови на нашето духовно семејство, и не мора секогаш да значи дека се само партнерите. Во животот, секој човек може да има повеќе од една романтична врска со сродна душа и од секоја ќе научите нешто. Затоа, немојте да се разочарувате ако сте ја изгубиле љубовта за која мислевте дека е онаа, вистинската. "Семејството" на сродни души е големо. Само имајте позитивен пристап кон работите и сè ќе си дојде на свое место. И оставете го срцето отворено, не се знае кој може да налета веќе во следната минута! |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
....ubavo nacrtano
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
да... само вака кога ќе размислам никогаш сум немала некоја сродна
душа како партнер
![]() земјата и небото,
![]() ![]() бик со бик е крш комбинација, таа врска не би издржала повеќе од 2 дена
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |