|
Ни требаат ли ЕУ и НАТО? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како?
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тек сега ништо незнам, ни што ни треба, ни што не ни треба
|
||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Celiot narod vo "Rm" veruvam deka sme ja sakale sekogas (EU i NATO) znaeme deka na toj nacin imame prosperitet i na toj nacin nise vratite otvoreni, kako za ekonomija kako za se, ova vlast i predhodnite vlasti sekogas ot vistinata si begat sekogas na narodot ne sakat vistinata da im ja kazat ako se prasuvame detalno a zosto nie nesme vo (EU I NATO) koj li nie kriv na nas zosto nesme i nemozeme, zarem site nise krivi a zosto li ne gledame vo sebe dali e mozno da site se krivi a nie ne,
Mislam deka albanskiot narod vo eu i nato ke bideme so ili bez makedonskiot narod so faktite, sto site ja znaeme kako sto i site drugi ja znaat kako (Eu kako Nato I celiot svet). Изменето од real - 02.Ноември.2009 во 16:33 |
||
depo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешко ти паѓа да напишеш Македонија се гледа. Не може група на граѓани со употреба на сила да ја наметнува својата волја врз мнозинството. Вакви изјави се само собирање политички поени и замачкување очи. Нема потреба некој да се пали на шовинистичка и заканувачка реторика. Значи уште еднаш , тој што ја дал изјавата знае дека од 1 јануари Албанците ќе можат слободно во ЕУ само тие погрешно ќе си го протолкуваат како ултиматум до Македонците. Изменето од depo - 02.Ноември.2009 во 16:42 |
||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na site albanci ne im treba eu za nie da tamu odime eu ni treba za tie da dojdat a se znae zosto Ekonomijata i biznisot i posiroko jas tuka sum i ke bidam tuka ne mi treba eu za da odam nemame nie albancite potreba za da ideme.
|
||
depo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа не може нешто што не е твое (ИМЕТО) да го трампаш за евра. Тие што го сметаат за нивно нема цена што може да им го купи. Ајде сега замисли ние да почнеме да пишуваме дел од Албанија да се даде на Грција за да им цвета бизнисот на граѓаните на Албанија. Не мора на Грција и Србија сигурно би понудила многу пари за дел од Албанија. Што велиш на таков предлог? |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас прашав КАКО, а ова не е одговор. |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем навистина очекуваше вистински одговор? Друг пат не се мачи да поставуваш прашања, оти еве и самата согледуваш дека тоа е бесцелно! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поубаво не го прашувајте зошто тоа што ќе го слушнете не верувам дека ќе ви се допадне .........
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред 1-2 вечери, неколку моменти го гледав пратеникот од ДУИ Рафис Алити. Мислам беше на А1 ! Неговиот стил, начин на изразување, но и по самата содржина на зборовите [во
однос за иднината на Македонија, за тоа дека оваа влада и Али Ахмети
ќе ја управат работава, за
тоа зошто да вадиме пасоши од други држави за да одиме во Европа (ова
ми беше најсимптоматично за мојава претпоставка), кога можеме тоа да го
направиме со
македоските пасоши (се разбира ако си го смениме името), на тоа дека со
или без македонците, албанците ќе бидат во ЕУ и НАТО, дека треба да се
заборават лошите работи и да се гледа напред во иднината за доброто на
нашите деца ... ] во многу ме потсетија на ставовите и зборовите на нашиот нов член real.
Незнам, можеби грешам во овие мои претпоставки, бидејќи речиси и да нема некој од македонците со албанско етничко потекло кој поинаку размислува по однос на овие прашања за ЕУ и перспективата на МК во неа, па затоа ми доаѓа како да зборува се еден ист човек! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ни треба “гумен ѕид“, кога со глава ќе маваме по него за да не не боли... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Кавадарци денес 04.11.2009 година, одржана ТРИБИНА на тема:
,,Безбедносната состојба на Балканот - влијанијата врз Република Македонија
надвор од НАТО,, -Организиран
криминал -Корупција -Терористички закани Трибината се одржа во организација
на ,,Здружение на Армиски Ветерани,,
Кавадарци *Главен акцент беше даден на: 1. Безбдносната состојба на
Република Македонија во однос на состојбите на Балканот 2. Рефлексиите на организираниот криминал врз безбедноста
на Република Македонија, 3. Корупцијата како корозија на општествените
вредности, и ........од ова треба да си извлечат сите параметри, што ни потребно а што не.......... .дајте свои видувања........... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=115888
Антиквизацијата официјално влезе и во Европскиот Парламент, за прв пат Европска институција го користи овој контроверзен термин во извештај за нашата земја. Известувачот за Македонија Зоран Талер во денешната резолуција за Македонија ја наведува антиквизацијата како нов феномен потенцијално опасен за добрососедските односи. Извори во Европската Комисија велат дека се согласуваат со оваа терминологија и не ја исклучуваат можноста и од нивна страна да биде усвоен овој збор во иднина. |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |