|
Албанците со или без Македонците во НАТО и ЕУ |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ova cija maticna zemja e togas so fakti ili taka ni odgovara,
a dali mu odgovara na cel svet toa ili neznaes da razmislis,
ova zemja e albanska i maticna e na albancite so fakti i koj se faktite sekade kade da gi baras i koj cel svet toa go znae i siguren bidi deka i da zavrsi kako sto aliti kaza moze da bide sigurno so fakt i dokaz koj cel svet ja znae deka e albanska zemja sekoj znae da postuva no ako nie sakame preku leb i pogaca a i da mojata kuca bide tvoja so posedoven list nikogas nikoj nema da te podrzi za toa bidi siguren samo sto se lazes kako sto nekoj cel zivot ve laze i te lazel togas eden kako tebe i na nekoj drug sto saka da zivee so nas ti ke mu nastetis.
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe ostavete go real na mira, citam kako ste mu se nafrlile. Zarem e toj pretstavnik na site Albanci?
Stavete se na negovo mesto. Zamislete site da pisuvaat protiv vas. Kako ke reagirate? |
|||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako jas cel zivot te lazam ako jas sum pameten ke gi zavrsam rabotive na demokratski nacin, a ako jas lazam cel zivot za da begam ot odgovornosta ke gi provociram albancite neli i nekako ke zavrsi sekako a koj ke ima podrska.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и дали правиш разлика од матична земја до земја во која живееш? |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Без филозофии ако може, краток и концизен одговор: КАКО И СО КОИ ФАКТИ? |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За која земја зборуваш??? |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Г-дине Реал, кога се појави првите денови ме изненади со некои од твоите постови...си реков : Еве конечно некој албанец со кој ќе може човечки да се дискутира и да се разменат мислења.......
Маѓутоа....како поминуваат деновите, се повеќе почнуваш да ми звучиш како расипана грамофонска плоча (или пострашно како некои членови овде), па така по цел ден повторуваш се едно те исто, браниш некакви виртуелни ставови а не одговараш на ниту едно поставено прашање....
Па дај веќе еднаш, ако имаш став, доискажи се до крај, одбрани го, разубеди не нас останатите во исправноста на твоите гледишта....затоа ова тука се вика ФОРУМ, за да дебатираме а не да рекламираме политички опции и да им газиме по живци на останатите...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nieden albanec makar i ot celik znaci da bide,
nemoze so vas kako sto i cela evropa i golemite sili,
no ke bideme vo nato i eu kako sto rece aliti so ili bez makedonci,
imam drugari makedonci i tie ke bidat so mene do krajot so mene oti se realni,
ne gledam vo forumot realni poz do site realni.
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Поздрав и до тебе пријателе....кога ќе научиш да ја одвоиш твојата реалност од вистинската реалност...врати ни се пак....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема потреба од нервози и пцуење, ниту пак на членовите им требаат адвокати, секој си одговара за себе и за содржината на своите коментари.
Ако некој од членовите пишува или брани тези кои се против интересите на Македонија, јас сум должна и како модератор да реагирам, како што би реагирал и секој член на кој не му се допаѓаат ваквите тези. И пак ќе го прашам Реал: ќе ми одговориш ли конкретно на поставените прашања? Те прашувам како модератор, затоа што на форумот постојат правила кои треба да се почитуваат, а твоите постови не се прецизни и алудираат на нешто друго. |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa real ubavo pisuvase od pocetok, ama ovie "nasive" Makedonci koga mu se zapnaa vo stilot: Ama ajde, ti ne mislis za sozivot, ti drugo imas na um, ova ,ona, teroristu itn. Od takvi lugje cuvaj se Anastea. Tie pravat vojni sto vnesuvaat razdor i sto imaat predrasudi. Takvite se neprijateli na Makedonija, a ne Albancite. Takvi lugje se vistinska opasnost ako ne gi prepoznaes. Samo znaat da kritikuvaat i da rasturaat, za drugo ne gi biva. P.S. Morav da se vmesam i da go odbranam real iako ne sum advokat po profesija. I da mu cestitam sto ne padna na sitnite provokacii. |
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam kakov e ovoj APSURD shto probuvash da go nametnesh, ama bidi siguren deka voopshto ne proagja.
Real veli deka "Makedonija e Albanska" zemja a so toa znachi "deka Makedonija e Albanija" i sega KOJ e toj shto e protiv Makedonija? Onoj shto ja brani kako Makedonija ili onoj shto ja unishtuva i preprava vo Albanija?
A da ne navleguvam i ponatamu vo toa KOLKU LI SAMO PROTIV DRZHAVNI, IRIDENTISTICHKI, TERORISTICHKI I PONIZHUVACHKI se vakvite izjavi na nekoj chlen tuka ili pak bilo kade da se naogja, shto vo sekoj sluchaj ne samo shto NE pomaga vo podobruvanje na meguethnichkite odnosi tuku i gi razgoruva uhste poveke.
Na ovoj chlen NE mu e prv pat Makedoncite i Makedonija da gi narekuva Albanci i Albanija, taka da vo najmala raka shto treba da se napravi e DA SE SUPSPENDIRA VEDNASH!
|
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I tebe da te provociraat ke se iznerviras Popi. Razberi, mu se nafrlivte site na real kako toj da e kriv za se. Najgolem neprijatel na Makedonija ne se Albancite, tuku nacionalizmot od strana na Makedoncite i Albancite. Dosta ni e vekje od nacionalizmi. Treba da ucime od istorijata i da sfatime deka polosa rabota od taa nema. |
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |