|
Албанците со или без Македонците во НАТО и ЕУ |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анастеа, со почит кон тебе и не сакам да помислиш дека контрирам. Кој дел од оваа изјава е противуставна? Дали во изјвата се напоменува сепаратизам, делба на теротирија и сем “радикализаија“??? (напуштање на светата коалиција... друга опција сем “шумкарање“ нема!! Ами за тоа ке се прашаме..... Мислата е “отворена“ и ке има 1000-ци тези “што сакал писателот да каже“? А ние, радосни до безсознание, паднати во делириум дека ке си одат се спремаме да ги пакуваме.... Во право е Мамад, на крај ке испадне дека бил личен став на Алити а не политичка опција на ДУИ.... -“Што ми е познато тоа????.... |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кои факти реал, мислиш дека државата е ресторан и можеш чинијата да си ја пренесеш на друга маса бидејки не ти се допаѓа друштвото.... Нема врска тоа со реалноста, мечтаење можеби. |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
реал каква врска има се она што се изнапиша со мојот пост
како прво размисли дали го разбра, па после реплицирај и мислам дека првата реченица од твојот пост се однесува на тебе |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Отк’д браќа гу сопресва воду на кумановци, ич не можу да ги смислу. Да с’м на нивно место не би се тепаја толко та улегну у туј Европу, да гу е**. Нивна лаѓа може само да потоне у Европу, да не се силив много.
Изменето од Анастеа - 03.Ноември.2009 во 00:29 |
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Pacifist - 03.Ноември.2009 во 00:07 |
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za dobroto na Makedonija e da vlezeme vo NATO i EU. Samo vakva izjava kako sto ja dal Aliti voopsto ne ni treba vo momentot. |
|||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mozebi nie ke bevme mnogu pametni kako site nie vo RM, koga nie nema da mrazime eden drug da se pocituvame eden so drug,
ako nie nema da sakame da priznavame toa e drugo koga cel zivot ima politicari ili kvazi politicari koj nema fakti i samo laze,
Aliti toa sto go kazel mozebi i moze taka da bide i so fakti koj ke ne podrzat nas albancite site bidi siguren vo toa so fakti,
nie albancite ne sme se naucile da cel zivot lazeme a sto poveke i go mrazime lazenjeto,
jas ako sum znael dosega da pocituvam bilo koja nacionalnost i ke gi pocituvam do kraj toa mene ke me naprai kulturen,
Realnosta ili vistinata taka da i cel svet toa go saka, da ne bide utre vistinata i realnosta da nie stvarno bideme vo eu i nato a i da ne podrzuva cel svet nas albancite (mozebi i so referendum) i so fakti,
nesi mi ti kriv mene ili jas tebe sto politikata te laze tebe i cel zivot ve lazel
i ostai sto cel zivot ve lazel vas a vie se uste mislite vinata da ja prefrlite vo drug,
i da ne ni vi bide cudno deka mozno e da Albancite so ili bez makedoncite mozeme vo (EU I NATO) so fakti oti sekogas toj sto ja kazuva vistinata za vas bil kriv, a toj kriviot za vas bil vistina,
mislam deka e toa naj golemata greska,
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
РЕАЛ објасни ми како е ФИЗИЧКИ возможно македонските Албанци да влезат без Македонците во ЕУ???
Ако изјавата на Алити не е лага тогаш незнам што е... |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Те прашав вчера, не ми одговори. Те прашувам и денеска: објасни го ова што е болдирано со црвено, со какви факти тоа Албанците ќе влезат во НАТО и ЕУ и тоа БЕЗ МАКЕДОНЦИТЕ? Притоа се надевам дека под факти не подразбираш пушки и бомби, оти така сигурно нема да влезете ни со Македонците, како ли пак без нив!!! |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
реал не ми попувај за оаза на мирот меѓу нациите во Македонија, ми ја пропушташ поентата на постот, Албанците си имаат своја матична земја (и тоа две) и треба нив да ги поддржуваат за влез во НАТО или ЕУ, додека Македонија си има своја политика и нема што други народи да се мешаат во неа, тоа си е политика на Македонците, без разлиак колку е погрешна
еве живееме во иста земја, во иста каша сме, но не значи дека ако ставате сол во кашата дека ќе биде повкусна друга работа, да те прашам дали ја разбираш изјавава во насловот, само не филозофирај те молам, сакам искрен и конкретен одговор |
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо страшно и да се контрираме, политика не би била интересна без контрирање Изјавата:“Албанците со или без Македонците ќе влезат во НАТО и ЕУ“ содржи едно значајно БЕЗ што упатува на сепаратизам. Како е тоа физички изводливо етничките Албанци од Македонија да влезат во ЕУ и НАТО без Македонците, а без притоа да се разделат едни од други т.е. еден дел од државата да влезе а другиот да не влезе во овие сојузи? Значи некаква поделба мора да има за да едните влезат без другите. |
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од zabegan - 03.Ноември.2009 во 00:50 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |