![]() |
|
Кое е најмоќното оружје на жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 39> |
Автор | ||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iskusen maz sto i da saka,toa go dobiva,go pomirisuva,go degustira i najcesto go frla znaejki deka vo sekoe vreme moze da si fati uste podobar plen(neretko i ostava samiot plen da si otide,veruvajki deka izbegal,ne znaejki ja vistinata,t.e. deka ne ni bil posakuvan,tuku samo deka; "kad je gaga i kiselina je blaga")...i iskusen maz nikogas ne e zadovolen samo od eden plen,osobeno ako toj plen(bez razlika kolku lesno i da go ulovil(ili pak sam da dosol),sekogas ke lovi i ke ulovi drug podobar plen
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
da. no iskusen maz. a ne nekoj sto se smeta za iskusen a uste pa i za maz
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
bas taka,ama valjda iskusen e onoj na koj plenot sam mu doaga,i uste samiot plen se zivo pravi za lovecot barem da go pomirisa(pa duri i slabee ako lovecot ne saka mrsnotii mnogu,i se trudi da bide po negov vkus),sega steta samo sto na takviot maz(ili ne maz),poveke plenovi mu doagaat i mu se mestat i ne se zamara bas so nekoj plen pokonkretno,i toa nebitno dali(za nekoi) e iskusen i e maz ili ne...bitno e deka toj svojata cel si ja postignal,i site kocki si gi namestil na vistinskoto mesto...plenot kako i da e bil,uloven,obelezan,i toa e toa,sega se bara nov predizvik ,se bara podobar plen,..ma da najverojatno e i najden(ako nisto drugo mnogu e podobar od prethodniot)a toa znaci napredok...
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
iskusniot maz si priznava sto sakal i kolku vreme go sakal toa.
ne se srami da kaze deka go sakal toa pred nikogo pa duri ni pred deckoto na devojkata koja ja posakuval dolgo vreme. zatoa takviot maz znae kako da ja osvoi i da ja ima mnogu poveke od toj sto nekogas i bil decko i ne znael kako da upravuva so nea ....bidejki nemal vreme za upravuvanje.se mu bilo silenje na usta deka go biva ... iskusniot maz ne filozofira so saati.tuku cela godina znae samo edna recenica da upotrebuva i da nenapinja i zamara.....a koga ke oseti deka moze da uspee , togas i zbori i pravi. iskusniot maz znae sto vredi i go cuva...dodeka toj sto samo misli deka e iskusen i deka e maz(a zapravo nema ni M od maz) ke se puka vo gradii ke laze deka toj bil fraerot sto ostavil tolku jaka devojka.....barem ke mu se smeat sto ja ostavil i ke bidat srekni sto ke moze drug asalen da ja ima ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Ova i mene mi e malku teshko da go razberam , mi izgleda apsurdno .
Tuka vekje ne moze da se upotrebi zborot LOVEC .
Zamislete situacija...lavot lovi nekoja super dorbra gazela pred da ja fati sho pravi....zastanuva i si vika " mozam jas i podobro od ova " .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
|
ne tuku gazelata celo vreme mu se mesti i on zasto kad je gaga i kiselina je blaga ja probuva am akoga gleda deka ne ja biva,ednostavno stanuva i si bara dovolno dobra gazela za svoj vkus.
|
||
![]() |
||
|
Tokmu taka Zen. A zamisli go ova milo-Lavot fakja Gazela koja ke mu padne vo race a ja gubi uste pred da ja proba..i posle se fali deka ne bila dobrai on ja sutnal
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Ama tuka vekje lovecot e plen i muabetov ne e za ovaa tema .
Ako gazelata mu se mesti togash gazelata e lovecot vo ovaa situacija .
I kako kje znaesh deka neshto ne e dobro osven ako ne go probash ?
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
|
lavot sepak e lav a gazelata gazela,lavot ne ni trebal da ja proba,samo dovolno e sto ja pomirisal i svatil deka ne vredi ni da se proba(osven onaka da se grizne malku da ne bide bez ic),a i stom ja ostavil da si odi,...se e veke jasno,lavot e lav,i sega si fatil navistina jak obrok,a ne edno malo gazelice...:))
|
||
![]() |
||
|
i uste nesto ke dodadam ....i ke prekinam za da ne sum of topic. Jak fraer moze da se narece nekoj kako Zenmaster...covek koj nikogas ne mozes da go procitas sto saka..mozes samo da manevriras okolu nego i definitivno da izgubis mokj i da mu potkleknes...bas zasto e jak fraer i ne dozvoluva da znaes sto misli. |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
способноста да секогаш најдат изговор за задоволството кое го доживеале .........
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Блу ...требаше да се зауставиш на наj првиот си пост...ги пали дека делуваш ладно и индиферентно...но и повеке треба да се разгори пламенот...но се разбира...за коj како...
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |