IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Што ве остави без збор денес..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ве остави без збор денес..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 97>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:08
kolku nekoi lazat i se licemerniизненадување
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 22:59
Kaj mene u tetratka se zapisuva a pazari za kes na drugo mestoлутина
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 01:34
toj!лутинасршено%20срцетага
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 08:23
samo eden negov zbor , za zal mn me povrediсршено%20срце
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2009 во 08:51
denes niso. vcera bogami me ostavi bez zbor edna rabota sto ja doznav.
eden moj bivsi i pokazal slika na svojata "nesto poveke od devojka" od mene i i rekol-mi se svigja na slikava i sakam da ja legnam.
tipkata mesec dena e povlecena vo sebe i zivee u sumnja deka ovoj ke me zasakal pak..... i uzasno imaat problemi radi toa sto toj taka rekol.
a sto e uste pointeresno pred da go rece toa napisal na list deka zapravo namerno tak ake i rece poso saka da ja isprovocira posto si go bara...
i posle zaso ne me sakale zenskite na bivsite...
pa se zborat li takvi stvari bre surtuci niedni голема%20насмевка

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2009 во 17:38
на форумов...Палестинецот пак баниран...што прави човекот...та добива бан след бан??? Не се научи еjjjj...лутина
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2009 во 17:40
аплауз za nepoznatata zena...retki se takvi koi iskreno sakaat da pomognat!
Една жена од Шпанија успешно била оперирана од тумор на мозокот благодарение на непозната жена која и ја препознала болеста додека се возеле со градски превоз.

Монтсе Вентура Грау, 55-годишна учителка во пензија, приметила дека една жена внимателно ја гледа додека се возела во автобус минатиот јануари во Барселона.

Неколку моменти подоцна, пред да излезе од автобусот, жената и пришла и и дала ливче со порака во која пишувало да оди на специјалистички преглед и да направи два теста, зашто приметила ситни детали на нејзините усни, заби, раце и нозе кои упатувале на тумор на мозокот.

Иако со доза на сомнеж кон непозната жена, Монсте го послушала советот, а лекариоте по прегледите откриле тимор од седум милиметри на нејзиниот мозок.

Хирурзите кои ја оперирале тврделе дека непозната жена најверојатно и самата е лекар, стручњак за работа на хипофизата, зашто била во состојба да воочи речиси неприметливи симптоми,

Последиците од тој тумор, би станале видливи за три до четири години.

Монтсе денес има само една желба - да ја пронајде жената од автобусот за да и се заблагодари.

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2009 во 18:06
постот над мене среќа
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2009 во 18:53
песната, болката... и вчера и денес
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2009 во 21:53
постот наblackeye   :
,,аплауз za nepoznatata zena...retki se takvi koi iskreno sakaat da pomognat!,,
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
kapo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kapo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2009 во 22:01
pred 4 meseci mi ja zemaa vozackata poradi pijano vozenje i trebase da mi ja vratat za tri.Otidov vcera vo mvr i im kazav deka ne mi ja imaat dostaveno i mi rekoa deka ako sum pocekal uste nekoj den ke mi ja stavele vo arhiva i posle nema vrakanje,pak ke treba da polagam.

Znaci nivna greska e sto ne mi ja vratile(bile zafateni) a jas na kraj treba da platam za greskata.

valjda sum sam kriv
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2009 во 23:52
... што сеуште има луѓе кои се одлични во својот занает
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2009 во 09:26
informacijata...
Sheherezade im podlegnala na povredite...тага

Изменето од zagor - 05.Ноември.2009 во 09:27
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2009 во 10:59
мечтаењеnesto.......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 97>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,721 секунди.