IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 213214215216217 256>
Автор
Порака
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:37
Osven ako zastane na mojot stav...

Nema promena na ime. Togas moze da odluci
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:37
па сега како ? ....... не да одлучи ТОЈ , не за референдум ...... да го замолиме солана да одлучи место нас збунетост
Кон врв
depo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Февруари.2009
Поени: 501
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај depo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:39
Originally posted by Buggyman Buggyman напиша:

Ако е така, зошто се предлага референдум (од филозофки аспект), зошто тогаш “ПРЕГОВОРИ“ со Грците?
Па тоа барем е јасно како ден. Заради тоа што сакаме во ЕУ, а услов е да нема билатерални спорови со соседите. Затоа преговори. Референдум затоа што можеби некој не сака да биде запаметен како предавник како Киро и компанија, а можеби затоа што и тие не сакаат промена ама мора да има некаков прогрес - повторно заради таа скапана ЕУ. Ако е услов менување на име никакво ЕУ никакви милиони не прифаќам. Има визна либерализација па кој сака нека фаќа пат ЕУ после нова година.

Цитирај Што правиме со потписот пред ОН за промена на името и замена за БЈРМ? Да се повлече?
Епа и Грците се имаа обврзано со ист таков потпис да не не блокираат при прием во НАТО и ЕУ ама ете си го погазија потписот. И влакно не им фали. Ги тужиме во Хаг ама одлука којзнае кога.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:39

ajde pak:

Nema promena na ime, nema referendum, pregovorite neka si prodolzat, koga nie kje stasame so odredbite, koi i vaka ili taka kje morame da gi napravime, kje vlezeme vo EU... Pa ne ziveeme u Azija, vo Evropa sme!

Изменето од Marko Polo 1 - 31.Октомври.2009 во 19:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:40
ајде пак .........

НЕ ЈА БИВА ТАКА ........ иако е убав тој сон ...... со еден г’з не се седи на две карекли ...... не%20знам

Изменето од МАРШАЛ - 31.Октомври.2009 во 19:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:40
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

ајде пак .........

НЕ ЈА БИВА ТАКА ........ иако е убав тој сон ...... не%20знам

Pa ajde ti kazi kako ja biva?

Pametniot sedi i na 6, onoj drugiot kje si ja dade i ednata na koja sedel...

Изменето од Marko Polo 1 - 31.Октомври.2009 во 19:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:45
I ako voopsto imas ideja kako, nemoj te molam da spominjas politikanti, od bilo koja partija.

Inaku vekje sum resen na totalen ban.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:46

па , како стојат работите , вака ........

србија не е повеќе под ембарго па да профитираме од шверцот за босна и србија а сето тоа да го припишуваме како успех на домашното производство ....... се’ што вредеше го раскрчмивме онака како сакаше еу а ние како аспиранти и мали џаљчиња тоа и го сторивме ...... изигравме по сите ноти кои ни ги свиреа и сега остана последното ...... да ни го отсвират лениновиот марш а ние со тага во срцата и солзи во очите ( дел од тага а дел солзи радосници поради оставрените про евр атлански заложби ) , да се помириме со тоа што го сеевме последните 20 години .......

значи , НЕ ЈА БИВА ни со инаетење зошто токму еден кој се инаетеше го окрка од истите на кои ние сакаме да им се инаетиме .......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:47
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

ајде пак .........

НЕ ЈА БИВА ТАКА ........ иако е убав тој сон ...... не%20знам

Pa ajde ti kazi kako ja biva?

Da te potsetam koe e prasanjeto?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:48
ти очигледно немаш трпение да ги прочиташ своите стравови ........ па ти напишав .......... НЕ ЈА БИВА СО ИНАЕТ ........ јес дека од инает може и вреќа сол да се изеде , но ШТО ПОСЛЕ ? ......... следува грозна и тешка смрт ....... ништо друго .........

Изменето од МАРШАЛ - 31.Октомври.2009 во 19:49
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:50
Така е Маршале, под итно треба да се превземе нешто, па и ако треба и промена на името...
Homo homini lupus est...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:51
Covek, jas ne menuvam ime, jazik, istorija, tradicija za clenska vo EU!

Nareci go kako sakas, inaet, glupost, pamet, sto i da e.

Kazi mi, zosto se slozuvas za site vo Evropa da vladeat edni zakoni, za tebe drugi? Tolku se potcenuvas vo odnos na site drugi? tolku ne si se sakas? Tolku ne ti teknuva?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:51
ма тоа е врзано во крпче ......... само треба дедо мраз да го одмота и да каже “ среќна НОВА забава “ ( Македонија  тага )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 19:52
Originally posted by Buggyman Buggyman напиша:

Така е Маршале, под итно треба да се превземе нешто, па и ако треба и промена на името...

Posle sleduva i promena na licen opis.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 213214215216217 256>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.