|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сродна душа - јатрва ми
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj od nas ima del sto e tesko dostapen i do koj moze da stigne samo srodna dusa
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se najde nekoj....od bilo kade...da dojde.....nekoja budala srodna na ja
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odamna krenav race vo potragata po nekoja slicna da ne recam ista ko mene....
|
|
nirvanaa
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna dusa...
Edno-sekoj ja ima!-nikoj na svetot ne se rodil za da bide sam...samo treba da ja pronajde. srodna dusa e nekoj koj te razbira, koj znae da te slusa, sovetuva, ispolnuva, pravi sreken, nekoj so koj sakas da bides, nekoj so koj imas slicen pogled na svetot...onoj cii maani ne ti smetaat. Nekoj so koj cuvstvuvas opustenost, prijatnost i ednostavnost. Treba da uzivas vo toa dodeka trae i da se trudis da trae...:)))) |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е што ако jа откриеш..а таа веке е зафатена...
само jадови.. |
|
MaRgRini
Група Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno pagane .
Go zapoznav i go pustiv .. |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џабе и да ја барам, нема да ја најдам
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJJJJJJJJJ kade be srodna dusa za mene.NEEEE DAJ BOZE..
ako ja sretnam ke go zapisam toj den so crn flomaster u tefter(den na zalost)... dobro ako imas srodna dusa togas si svesen za nejzinite maani,taka? na pr: kako da i veruvam koga i jas ja varam nejze??? ako mi kaze dobar den, ke poglednam nadvor dali e den ili nok.hehehe |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srodna dusa
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незам дали постојат две идентични личности,ама знам дека оној кој ќе допре до тоа мистично,недостапно катче ....би го нарекла сродна душа. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие, истите. Си ги сакам како да се дел од мене, се надополнуваме како парчиња од мозаик кои се редат сами од себе. |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moeto milo mi e srodna dushicka , srekna sum shto ima takva licnost vo mojot zivot
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozhebi i taa srodna dusha go veli istoto... Zatoa ne chekaj, ne bidi pasivna... pojdi i ti... pa taka kej se sretnete. Изменето од Messenger - 01.Октомври.2010 во 14:49 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |