|
Албанците и нивните права |
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може јас малку да помогнам....
Иако малку ќе генерализирам, сепак во суштина тоа е тоа....
1. Македонците плаќаат даноци, албанците не ....
2. Македонците издаваат фискални сметки, во Тетово ќе ти ја скинат главата ако побараш....
3. Македонците плаќаат струја, албанците не....
4. Македонците полагаат приемни испити, албанците не...
.
.
99. Македонците истакнуваат знамиња, на секој државен празник, а албанците не (освен орелот)....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
по сето горе напишано очигледно е дека ние Македонците во ствари сме дискриминирани во сопствената држава...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зошто така
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za vas sekogas bilo taka neka ostane taka sto ima vrska taka i na nekoj mu se bendisuva i ako e nekoj diskriminiran za vas nee neli uglavno ke se resi i vasiot problem i nasiot vo bliska idnina ke si go najdeme pravecot site za nasata idnina sto vo idnina nema da bide mozebi nikoj diskriminiran i vas ke vi odgovara i nas vlasta nego resi ohridskiot dogovor enxiklopedijata nemoj da mislis deka tie samo taka sakale nego so pricina e se i se so pricina se prai koga ke ti bide tebe sve jasno ke ti bide ot tvojata vlast i keti kaze deka taka e idninata za site nas. |
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto imaat vrska graganskite obvrski so "diskriminacijata"?
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не дека успеав да те разберам...ама ајде...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас го разбрав само она “ дискриминиран “ и навистина не ми е јасно за каква дискриминација станува збор ? ...... можеби за Македонците во западна Македонија станува збор
|
||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe sekoj si ima svoe mislenje i sekogas nie mozeme za nesto i da znaeme a ke se praime naudreni deka neznaeme a ponekogas sakame i ot realnosta da begame ama ako bese se vo red nie mozebi ke bevme po napred vo site pravci a zatoa sto bas sve nie katastrofa site vrati nise zatvoreni nema sloboda vo mediumite i mnogu drugi raboti ova vlast ke gi zavrsi tie raboti so realnost za finis za site raboti za nasata idnina.
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga veke zboruvash celo vreme za "realnost", mozhe li da odgovorish zoshto gi meshash gragjanskite dolzhnosti so diskriminacijata i zoshto ne se soochi statistikata shto beshe predhodno prikazhana kako REALNA slika na toa shto se sluchuva? Za da mozheme posle toa da imame napredna idnina, za site nas.
Изменето од Popi - 28.Октомври.2009 во 17:33 |
||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nie albancite sme diskriminirani jas znam i pameten sum deka i makedoncite se diskriminirani i na kakov naci i za se jas toa ne go sakam jas bi sakal ne sega uste ot vremeto ili ot minatoto nekoj da ne go laze svojot narod za se i sesto pa utre ne bilo vaka pa sega e vaka mislam deka ke me razberes Realnata slika ja znaeme a sega ova vlast znae za minatoto segasnosta i za idninata koja e taa idnina sto ke bide resavacki za site nas i taka nasite deca i ova mladina ke ima idnina. |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Buggyman - 28.Октомври.2009 во 18:34 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ne te razbiram, osven ona deka i Albancite i Makedoncite se diskirminirani, kako REALNA slika.
A za drugoto shto predlagash, da se posfatime li? Ili nekoja druga pod-raka zdelka ke e?
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
QUOTE]
Ako nie albancite sme diskriminirani jas znam i pameten sum deka i makedoncite se diskriminirani i na kakov naci i za se jas toa ne go sakam jas bi sakal ne sega uste ot vremeto ili ot minatoto nekoj da ne go laze svojot narod za se i sesto pa utre ne bilo vaka pa sega e vaka mislam deka ke me razberes Realnata slika ja znaeme a sega ova vlast znae za minatoto segasnosta i za idninata koja e taa idnina sto ke bide resavacki za site nas i taka nasite deca i ova mladina ke ima idnina.[/QUOTE] Мислам дека те разбрав... поправи ме ако грешам! Ако едните (Албанците) се дискриминирани тоа значи дека СИСТЕМОТ е дискриминирачки кон сите етникуми и дека ОВАА ВЛАСТ, работи на подобрување на правата на индивидуата за која ти веруваш дека еден ден ке се подобри. Исто така сакаш да кажеш дека не му посакуваш никому таков дискриминирачки однос кон една индивидуа? Изменето од Buggyman - 28.Октомври.2009 во 18:55 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |