![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 426> |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odkako sfativ deka ne mozam da go formatiram mozokov,sakam da me udrit kola i da imam povredi na mozokov koi ke predisviket po moznost dolgotrajna amnezija
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сакам да можам да го вратам времето и да исправам многу работи
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam da sum daleku od tuka sakam nekoi raboti da ne gi napravev sakam nekoi raboti da ne se slucea sakam se da se sredi sakam da odam vo stip.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
za kola neznam ama ja mozam da ti pomognam,da ti frlam cigla od visoko |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
сакам да попијам малку...и конечно да го видам брачед ми...во музичко расположениуе...односно да ми ја сумам групата...ама да спијам...сакам најмногу...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
sakam da ozdravam vekje ednas ako e vozmozno sakam da sum vo stip sakam .... abe sakam se samo da ne sum jas vo momentov....i da ne sum ovde... |
|
|
|
![]() |
|
pece7475 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
sakam, mnogu sakam, ama nisto nesakam da sakam
![]() |
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
sakam da patuvam...sakamda zaminam nekade daleku....sakam konecno se da se sredi, sakam vekje ednas da ozdravam, sakam pobrzo da dojt 27mi april...... lele kolku sum nostalgicno nastroena vo momentov... |
|
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Lele Alekta i jas sakam da ozdravam-nemozam veke........PUKNAV........sakaaaaaam da ozdravis i ti!!!
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
sakam da me bapne meteor
![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
da vozam roleri,ama sega kriza me fati za ova
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Skam sega eden sendvic, eden sladoled, i pred mene da ja gledam sestra mi kaj so ja macet.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Queen bitch ti ne si normalna! inace sakam da ozdravam, vekje mi se smaci, sakam pobrzo da dojt cetvrtok:))) sakam utre da ne trebase da odam naskola, ama vekje cim odam sakam da si pominam ubavo, sakam na pismenata matematika da napravam pogore od 2ka i sakam cokolada (mi se vrakja apetitot) |
|
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Saks toblerone, taman mama vcera mi donese od najgolemite. Ke go delime. Za sisteron ne trebit
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |