|
Вистинскиот маж никогаш не удира жена! |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2009 во 19:04 |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично, супер, поддржувам вакви проекти, само да профункционираат правилно, тоа е главен услов.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a sto e ZENA?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako udri vo toj slucaj imame VISTINSKI MALOUMEN RETARDIRAN IDIOT...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam so vas i ve podrzuvam
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maz nikogas ne udira VISTINSKA ZENA!..taka treba da stoi...
...inace,ne e loso malku takticko-pokazna vezba ,sto ako utre izbie rat?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze so pola usta ??? da se soglasam??
eve vaka bev prisutna na edna raspravija megju maz i zena.... prichinata ne beshe tolku strashna da zenata taka da izbuvne.... prisutni povekje lugje... mazot ja smiruva situacijata objasnuvajki deka doma ke se dorazberat... zenata ushte poveke isprovocirana so pogrdni zborovi... mazot ja zema za race da ja smiri... zenata pred site so pljukanje i guranje opshta histerija.. mazot diga raka i i* udira shamar... zenata nekako iznenadena se smiruva .....so zborovi..ke vidish ti.... sledniot den go prijavuva vo policija za napad i maltretiranje od mazot... na site komsivki im raskaza deka bila ispotepana pred site za gjabe.... kako svedok na sevo ova.....go razbiram mazot.... znachi kjotek ke jade sekoj koj go zasluzuva ako nema drugi merki.... pa neli edna od disciplinski merki kon deteto (sopstveno) e kjotekot ?? ako zenata e ponezna od mazot ...shto da receme za deteto?? taka da tuka e dikutabilno poimot vistinski maz znachi shto ?? treba da bide zgazen?? Krajnosta na tepanjeto so zdravstveni posledici da ne recham modrici i skrshenici toa treba da bide predmet na rasprava.......mislam ama poimot vistinski maz ne mi bash odgovara .... toa zavisi od momentalnata situacija i karakterot na mazot..... toj moze da ne e vistinski maz vo drug pogled a poshto ne tepa ?? ke bide vistinski maz?? Изменето од bijonse1 - 27.Октомври.2009 во 13:46 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вистинскиот маж ако има вишок енергија и треба да се издува,бара физички рамни на него....
нереализираните мажиња,неспособни и незадоволни од себе,а сите околу им се криви за нивната неспособност, тренираат врз физички послабите од нив...кои патем секогаш им се при рака... секое недоразбирање нормалните луѓе го средуваат преку цивилизиран разговор |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e poslushna.
|
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum protiv bilo kakvo maltretiranje na zenata od strana na mazot...
megjutoa edna zena pri raspravija treba da vnimava poveke(zasto e fizicki poslaba)i svoeto mislenje da go iznese koga ke pomine nervozata...taka nema da jade cotek i moze da go dobie toa sto go saka( no ovde ne spagjaat onie mazi so vistinski problemi i frustracii koi gi tepaat svoite zeni zatoa sto se pijani,zatoa sto izgubile na komar ili drugo) |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако жената добие хистеричен напад и го напаѓа, навредува пред другите едноставно може да и сврти грб, да ја игнорира и таа да остане посрамотена но да и удри шамар излегува дека хиетријата е произлезена од некои претходни шамари.
Да добие нешто со тактика? А зошто да добие, зарем сама не може или не треба да си купи, земе? Вистински маж не удира жена - факт каква и да е жената. |
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто да добие, зарем сама не може или не треба да си купи, земе?
ne mislev za raboti koi treba da si gi kupi ili napravi samostojno...tuku za razlicni razmisluvanja i svakjanja za koi e potreben kompromis ili soglasuvanje od dvete strani. Изменето од fiore - 27.Октомври.2009 во 16:52 |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja poddrzuvam kampanjata i mislam deka nikoj ni zena ni pak vo slucai koga mazot e zrtva ne treba da bidat tepani...
potrebni se poveke vakvi kampanji...i maltretiranje ne e samo udiranjeto,tepanjeto...da ne go zaboravime i seksulanoto zloupotrebuvanje na zenata vo brakot a isto taka i psihickoto maltretiranje. Site da bideme potoleranti, informirani, da vnimavame vo svoite postapki za da ne doaga do vakvi nemili sceni. a ako nestoto ne zavisi od vas, ako nemozete da ja razresite situacijata po miren pat, da ne se sramite i da ne se cuvstvuvate nezgodno da seto toa go prijavite vo sluzbite koi se zanimavaat so taa problematika...ne treba zrtvata da se zasrami, treba "toj" drugiot!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |