|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 27> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...na moja komshika i prodadoa visok...i ja naucija deka ja kazuva vistinata......so klatenje levo desno...kazuva DA..a napred nazad... NE...go prasha...dali e trudana... a toj se dvizeshe napred nazad...i taa mu poveruva...arno ama posle nekoe vreme preku bebi test se pokaza deka e trudna... go frli i nikoj pat poveke ne veruva vo misterii... natrpiridni informacii... veruva vo naucnite... verbata i se vrati po plateni 100 evra na Ginekologija...
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto ne e misteriozno!
samo treba , vreme, za da se , razotkrie! |
|
You live only ONCE!
|
|
TETKA ZIZI
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
misteriozni se zivotnite a lugeto se citat kako kniga
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova mi se slucuva vo sekoj 2 son a i posle koga nastanot ke se sluci ne mi e jasno od kaj sum gu videl porano zosto li e taka ??? |
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se ima sluceno slu4ajot na lavica mnogu pati !!
|
|
NonEnCe :)
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и тие не се мистериозни, на пример, лесно е да видиш кога се гладни, кога постои опасност од нив...треба само да умееш да се проектираш во нивниот ум
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba anketata od lichno ljubopitstvo.
Pa povelete. |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chesto sum vo potraga na misterii, jas gi naogjam ama nikako tie mene da me najdat.
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,мене ме стимулираат ментално,и ме насочуваат кон нови хоризонти на имагинацијата.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mistikata od sekogash bila predizvik za mene.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj shto go gleda nevidlivoto,go slusha bezglasnoto i veruva vo neverojatnoto,kje go postigne nevozmoznoto.
Познава се. |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ме интересира темата вонземјани и затоа јас избрав дека сум голем трагач на мистерии...значи верувам дека постојат вонземјани!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас, да дефинитивно
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе сакам да читам за мистерии, ама секогаш се трудам да ги сфатам од научен и логички аспект... знам дека едно време ја читав книгата Најголемите Мистерии на Светот, ми се чини од Артур Кларк дека беше... јас верувам дека некои работи ни се чинат мистични, таинствени, само затоа што човечкиот ум не може да ја најде логиката во тоа што се случува... а верувам дека за се има логично објаснување....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |