|
ЧПП - Прашања околу хомо и бисексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо страшно секој со својата сексуална ориентација .
Мене ме интересираше воопсто какво е гледањето на бисексуалците, како ги доживувате и едните и другите..? |
||
|
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Табула раса---да, ма и те како секој од нас си е со посебни гени кои си наследил од родителот, така да не сме сите ЕДНАКВИ.....почнувајки од боја на кожа |
||
Motivation is game in my hands
|
||
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некако непотребно се интересираме за се и сешто. Ја не мислам за никој ништо - мислам за се*е. Што и да мислам јас за бисексуалноста (па дури и ти, Петко, Трајко и не знам уште кој), не е битно : таа постои. |
||
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
некој/а кажа дека бисексуалците преферираат секс со девојка. Не е точно.... бисексуалноста е потенцијал да се чувствува сексуална привлечност или да се има сексуални релации со луѓе од било кој пол... Степенот на привлечност може да е поголем кон едниот пол но се тек на време може да се менува. Една пријателка еднаш ме праша: дали бисексуалците можат да бидат верни? во смисла ако се со машко секогаш ќе имаат потреба и од женско и обратно.... што мислите вие? |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле бе Маце каков си..што фали една информација плус минус одма ме скара Место да земеш да раскажеш што има ново ти .. |
||
|
||
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работата е во тоа што нема ништо ново : се се тоа дискусии од памтивек и смачено ми е се истите муабети да ги праиме. Ново - кога ќе се смени менталитетот на народов за земјата на поарно да ни тргне.
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еее Маци плус минус..има една изрека част изузетцима.
|
||
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Наталија, те молам преведи јас не учев српско-хрватски во основно. |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke ti prevedam.....SEKOJA CEST NA ISKLUCOCITE
|
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ФАЛА
|
||
||
Toreador
Група Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aј некој нека ми објасни што е ПАНсексуалност? Ко демек привлечност кон личности без разлика на пол и сексуална ориентација?
|
||
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
|
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Преземено од Google: Definitions of pansexuality on the Web: en.wikipedia.org/wiki/Pansexuality ---Значи исто шо и бисексуалност. На американците (или британците) им се видело малце зборови во јазикот па ај ќе измислиме синоним. Изменето од RebeL |
||
||
skipy
Нов член Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе се уклучам само за кратко.го прочитав целиот разговор и сум изненаден од конзервативноста на мак народ во 21 век.
Има неколку современи научни претпоставки за етиологијата на хомосексуалноста за кои нема време да зборам сега. од гледна точка на психологијата---психата и самосознанието на еден човек и неговото изградување како личност можете да си го претставите како една пирамида.во основата на пирамидата се наоѓаат инстинктите кои се вродени безусловни и неможе да се контролираат;-глад , жед , чувство за самозаштита и за секс.-тоа е нешто што самиот човек неможе да го избира.за полесно да се убедиме во тоа дека вистинските хомо не го прават тоа ради популарност или некаква др. забава како што е познато меѓу луѓето,тргнете од фактот дека хомосексуалност е позната и меѓу животните. и уште поважно дека не е заразна))) мој совет не ги осудувај другите за да не бидеш осуден и ти .... ако размислите повеќе треба дури да ги сожалувате Изменето од RebeL |
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ж = \
Ш = [ Ѓ = ] Ч = ; Ќ = ' Љ = Q Њ = W Ѕ = Y Џ = X „ = @ “ = # |
||
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |