![]() |
|
Ајде да играме личноста под мене. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 321> |
Автор | |
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
одамна не сум идел, мислам рекреативно никогаш не сум одел натпреварувачки
лпм стомачни мускули добри и се? |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
пфф...супер
![]() ЛПМ била некогаш во театар |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
како мал често одев
лпм какви машки сака? |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
мирни,фини,црни
![]() ЛПМ е заљубен/а |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
во секоја која е заљубена во мене
лпм што ќе се пофали:? |
|
![]() |
|
ништо
![]() ЛПМ сака јазици( странски де) ![]() |
|
|
![]() |
|
да учам сега за сега 4, а сакам и такви муваторски
лпм сака сладолед на - 10 ? |
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
neeeeeeeeeeee
LPM.jadi li musaka? ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
цела тепсија
ЛПМ знае да подготвува мусака ?
![]() |
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
DA
![]() LPM.saka da mu spremam za recek? ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
da znam
![]() lpm saka li kafe
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
sekako
LPM ke casti li kafe |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
откако ќе ручаме .... заедно
ЛПм пие турско или еспресо ?
![]() |
|
![]() |
|
i tursko i espreso
LPM saka i kolace so kafeto? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 321> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |