|
Историјата - партиски приоритет?! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pod predhodnite zborovi;
"Istoriskite licnosti, vo zavisnost koj ja pishuva nivnta biografija se opishani onaka kako shto se i nikoj od nas ne ja znae vistinata do kraj. Nie kako sovremenici na ovie nashi segashni politicari ne ja znaeme ceosnata oprdelba, motiv ili rabota a kamoli za onie za koi ne sme bile rodeni."
Edna vistina e nepobitna, sekoj koj doshol do "aram cekmedze" ili ednostavno narodni pari ne ostanal dosleden na svojata ideologija. Parata gi rasipuvala, gi rasipuva i ke gi rasipuva lugjeto."
Se podrazbira deka SEKOJA istoriska lichnost e ista....a vistinata zavisi od toa kako ke si ja protumachime nie ili pobednicite.
Dobro..bilo kako sega se razbravme..mozhebi bilo toa predhodno nekoja greshka "vo padezhi".
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
после фарсата со “ непоколебливиот став во врска со името “ , ништо друго не останува за да ги одржи во политички живот ........ барање на мошти на не знам кој и што и докажување на патриотскиот континуитет и легитимност да го носи како предзнак во името на партијата името на едно револуционерно движење па со самото тоа и понатака да игра на картата “ носталгичност “........ а колку ли само ги има вклучувајќи ги и бугарските вмро партии
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa toa e i fintata, da ne fatat na i da si pravat shto sakaat posle.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не би било трагично да се споредуваат кога тоа не би го правеле ПОГРЕШНИ типови кои се поистоветуваат со вистински војводи и патриоти ....... типови на кои мајка им е странската валута а татко профитот ........ но , Македонија и се ’ е можно
Изменето од МАРШАЛ - 25.Октомври.2009 во 17:26 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se chini deka tipovite ne se pogre[ni tolku kolku shto vo zabluda i greska im dale doverba.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |