IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто луѓето не се искрени
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто луѓето не се искрени

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 74>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 09:07
zasto lazat lugjeto
zatoa shto ne ja kazuvaat vistinata
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 10:14

А коj е кажал ке не се искрени?Не се сите лажковци.Има и искрени.И то многу повеке од лажковците

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2009 во 16:57
Za da ja sokrijat svojata vistina dodeka insistiraat na tvojata za da ti stvorat vpecatok deka se iskreni. Visitinata e razgoluvanje, lagata e obleka.
Кон врв
MaRgRini Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaRgRini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2009 во 17:34
razgoluvanjeto nekako ko podobro da e
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2009 во 16:43
не ме занимат неискрените...
искрените се тие които можат да ме ставjат во джебчето ..тоа джебче...до срцето.

Изменето од pagane - 21.Октомври.2009 во 16:44
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2009 во 06:39
За да бидат искрени пред се треба да бидат успешни. ( е сега да не поставиме прашање или претпоставка дека успешните луѓе се искрени ) Има секакви карактери, но основата е таа.намигнување
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 20:25
lazat ili so pricina ili bez pricinaзбунетост
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 20:32
koga jas sum ...iskren...nekoi tuka se....dujat!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 22:52
brza, najubavo te zamoluvam da si go smenish avatarot.

Te molam.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2009 во 11:30
Originally posted by pagane pagane напиша:

не ме занимат неискрените...
искрените се тие които можат да ме ставjат во джебчето ..тоа джебче...до срцето.

Mnogumina imaat potreba da'' likuvaat'' iskreni dushichki koi nesebichno nudat prijatelstvo,a  od druga strana od petni zili se trudat da prochepkaat po  tvojata intima.....ehh kakva ironija,koga samo bi imale ogledalce  da si go vidat svojot odraz vo nego,da si gi vidat svoite dva lika.....onoj koj go prikazuvaat i onoj vistinskiot ...od ogledaloto.
Kako i da e  ,pagane e vo pravo i kaj mene vireeat onie iskrenite.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2009 во 11:39
iskrenosta po sekoja cena ne e bas nekoja covekova vrlina

zatoa mislam

BIDI ISKREN NO NE PO SEKOJA CENA I NE SEKOGAS

NEPOVREDUVANJE NA LUGJETO E MNOGU POVAZNA MISIJA OD SAMATA ISKRENOST
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2009 во 11:43
Da Anakin, nepovreduvanjeto na lugjeto e mnogu povazna misija ,no taa misija najchesto e  povrzana so licemerieto ,neiskrenosta....

Kakva misija da ochekuvash od licemeren chovek?
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2009 во 11:47
zoSTO MISLIS DEKA GRUGARKA TI
GLEDAJKI DEKA FUSTANOT AMA ICH NE TI STOI I NE TI RECE
MORIIIIIIIIII KO PLASILO SI,, DEKA E LICEMERNA??????

ZOSTO MISLIS AKO TAA GO VIDELA TVOJOT SO DRUGA CUCA I NE TI REKLA
DEKA E LICEMERNA??????

temata ne e tolku ednostavna, da ja osudite tolku lesno neiskrenosta

ve citam site, kako hrrrrrrrrrrrrrrrr . bravo heroi
no zivotot ne e pole na dokazuvanje nego pole na odnosite i pocituvanjeto na tugjoto i na pocituvanje na drugoto

Изменето од anakin - 13.Декември.2009 во 11:49
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2009 во 11:52
ste se zamislile nekogas zosto postoi PRASANJE KOE EDEN PRIJATEL MU GO POSTAVUVA NA DRUG

I TOA GLASI...  ej KAZI MI AMA ISKRENO DALI....................?

oti toj prijatel ocenuva mnogu prijatelska neiskrenost vo nasite vrski
i svesen e deka dojde nekogas vreme , da se batali prijatelstvoto i deka preba sega na scena da se pojavi iskrenosta

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,311 секунди.