|
Големиот Брат |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strasnna rabota shto se se pravi tamu i za shto e seto toa shto pouka ke izvleceme
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
реалните шоуа од паметни по паметни стануваат...
Изменето од BisernA - 24.Октомври.2009 во 20:20 |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го следам ова чудо,ама по тоа што гледам во најавите...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Анита на продукцијата не и е цел да извлечеме поука од онае шоу ако може да се нарече така. Целта им е гледаност и следствено реклами кои ќе бидат дебело наплатени. А како ќе го постигнат тоа?-Многу едноставно во случајов. Немам гледано повеќе од 5 минути од шоуто оваа година ама колку што читав на интернет и по форуми и слично таа Македонката за малку што не се прцнала со тој тетовираниот Карло што претпоставувам покренало лавина од интересирање за шоуто,арно ама овој јунаков го шутнале од шоуто но продукцијата е паметна и разбрала што е финтата и пак го вратила назад јунаков. Е сега јас мислам дека тој има агенда поставена од Големото братче да ја оптегне оваа нашава девојчица за времето додека е тамо за да скокне гледаноста оти разбрале дека војаериве пред тв само тоа чекаат за да им стане интересно. Чекајте некоја вечер во доцните вечерни часови за брзо време да гледате ексклузивна снимка од е.ачина помеѓу овие двајца,е тогаш гледаноста ќе достигне ко свечено отворање на Олимписки Игри,а произведувачите на сапунчиња,смоки,грицки,влошки,прашок за перење,средства за слабеење и слично да истурат по неколку тони пари за реклами на тв,а овие јунациве нормално да инкасираат на сметка некој грош повеќе во најлош случај а во најдобар да победат на шоуто. На крај ќе биде Баравте па сега гледајте,ама дајте прво да ви наплатиме дебело. Изменето од fiks - 24.Октомври.2009 во 20:55 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ужас
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
emy
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shouto se gleda toa e fakt dali na nekoj mu smeta ili ne.
|
|
bilibili
Група Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pouka kupetesi sat antema ccc antena ke napisev za malku
|
|
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го гледам ова шоу......
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WOW RADASINEEEEEEEEEEEEEE,
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој цацко ме натера да го гледам денеска... се изнасмеав... шпанска серија - оригинал зашто си ми то брате урадио проклет био.... морам да бирам меѓу сестра и љубов.... ц ц ц ц.... леле колку се глупираат не можев да си поверувам на очите...
што се не прават парите
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ОД ОВАА ВЕЌЕ НЕМОЖАМ ТВ ДА ВКЛУЧАМ.............................
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај и да е ќе падне сефте
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стварно сите кој се внатре се ИДИОТИ ги гледам понекогаш и не можам да се изначудам ова е бетер од шпанска серија нема шанси ЈАС да си дозволам да ме понижуваат како овие дебилите не знам дали го гледавте тој стариот пред неколку недели беше мислам кога имаа задача да вриснат најсилно колку шо можат и дојде ред на овај стариот радуша кога почна да кук*рика па после кук*рикањето испушташе звуци како некој КОЊ ме изнасмеа и дури и некоја солза пуштив од смеа Изменето од Iron Man - 28.Октомври.2009 во 02:34 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleleeee...ligavenje taa nasata..!...bruki!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |