|
Мислења за Trance/PsyTrance музиката |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me skrsi |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
следно јако журче
Изменето од Flix - 11.Јуни.2009 во 15:26 |
|
Тинуле
Нов член Регистриран: 07.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trance и Psytrance обично пуштам коа сакам да ми се накачи адреналин.Е тогаш можам да мислам многу брзо, да пишувам многу брзо се правам за рекордно време.Како музика..шо знам...не ја поштувам многу многу, а не ја ни слушам освен во гореспоменатите ситуации...Тоа не е музика..тоа е она „тупси глупси“ без навреда нели? :) Онака чисто дига адреналин..ништо повеќе...неможеш да се расплачеш на таа музика...
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурна си? Замисли си се ќарила со некој дечко баш на таа музика, ви се сретнале погледите, искри ово оно, ти пришол, насмевки, сте играле тинтири минтири и сте имале долга убава врска, ама ете неспоразум и сте раскинале и потоа, по некое време ја слушаш истата музика... тупси глуп си.. нема да ти навиреат солзи?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Muzikata e bash zakon, dobra za psihata, luda, dobra bila i za srceto...
Ja obozavam!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи ко денес што ме измрда музикава,никогаш нема...адреналин до максимум...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е за мене...јас сум од постарите моми
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |